9.2 /10

checkbox98% beveelt Table Du Sud aan!

Kwaliteit afleverservice
Kwaliteit geleverde items

Fer Engelen

Goed ontvangen en begeleid in het maken van de juiste keuze. Vriendelijk en er ruim de tijd genomen om ons te woord te staan. Keuze viel op een mooi tv meubel passend bij de overige reeds eerder gekochte meubels . Kleur en materiaal perfect! Heeze is voor mij een aanrader !

Mbt.
Eerdere aankopen!
Zeer klantvriendelijk! Perfecte producten.

Familie Leemans

Goed, betrouwbaar bedrijf met een prachtige collectie. Wij zijn heel blij met onze hoekbank!

De grote showroom mag ook in het zuiden komen! Verder hebben wij geen tips.
Via vrienden.
Houden zich aan de afspraak, correcte levering. Mooie, smaakvolle collectie.

Vincent Velt

slecht

goeie info.
on line

Egon Rooijackers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring met dit bedrijf. Tafelblad paste volgens de bezorgers en Jeroen Boetzkens (binnendienst) niet in onze lift. Bezorgers van Table du Sud lieten het tafelblad achter in onze garage. Geen enkele reactie of service ontvangen. Een paar dagen later hebben wij zelf het tafelblad gewoon met de lift naar boven gebracht naar de 6de verdieping. Het gehele bedrag laten betalen van de tafel vóór aflevering vind ik ook een kwalijke zaak. Het geld is binnen en u zoekt het maar uit. De volgende tafel komt zeker niet meer uit Heeze!

Jullie kunnen mooie tafels maken maar laten teveel steken vallen.
Internet
Zie onze ervaring met Table du Sud.

Antwoord Table Du Sud

Bedankt voor de feedback. We hebben de mogelijkheden voor het gebruik gecontroleerd en daarop aangegeven dat we verwachtten dat het niet zou passen. We baseren dit op de afmetingen van de lift, het blad en de mogelijkheden voor onze bezorgers (Arbo wet) en de kans op schade aan het blad, de lift of onze bezorgers. Onze bezorgers hebben op het moment van bezorgen geprobeerd het in de lift te krijgen, maar zij gaven aan dit niet te kunnen voldoen. Hierop hebben zij ook contact gehad met het kantoor. In eerdere communicatie is aangegeven dat wij het blad op de begane grond zouden leveren indien de bezorgers het niet in de lift konden passen. Team Table du Sud

Thomas de Boes

Mooie tafel. Correcte levering

Mooie kwalitatieve tafel. Correcte levering Zeer leuke ervaring in de winkel met marcia. Zowel meedenken met ons alsook ons een klein beetje een duwtje in de rug geve. Correcte levering en plaatsing! De tafel is van goede kwaliteit en exact zoals het staaltje en de 3D visualisatie.
De vernis op de tafel die geborsteld is lijkt wel erg dun en fragiel. Onze aannemer van de ingemaakte kast zei dat we hier mogelijks snel krassen op gaan zien. Momenteel ziet het er top uit.
Internet. Speciefik via pinterest

Pieter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nieuwe bank van 4000 euro gekocht. Kwam vol met kuilen, middengedeelte zit je op de grond. Maar moet hem zelf verkopen, want table du sud neemt geen verantwoordelijkheid!

Fout op fout
Klachten serieus nemen

Antwoord Table Du Sud

Bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat u zo ontevreden bent, dit betreuren we! We hebben uw dossier erbij gepakt en zien dat onze collega’s van klantenservice met u mee hebben willen denken. Zo heeft u bezoek gehad van een externe meubelservice partij, ingeschakeld door de leverancier van uw bank, om uw bank te beoordelen en waar nodig aanpassen. De externe service heeft geconstateerd dat uw bank volledig naar behoren is, hier heeft u het rapport van mogen ontvangen, niet alleen wij geven aan dat de bank in orde is, zo ook de leverancier en het meubelservicebedrijf. Zij hebben aangeboden uw bank voor u op te vullen zodat de zogenaamde kuilen niet meer voelbaar zouden zijn echter wenste u hier geen gebruik van te maken. Ondanks dat er niets mis is met uw bank en we het vervelend vinden dat u niet tevreden bent, hebben we u 30% korting aangeboden op een nieuw bank. Omdat uw bank volledig naar behoren is verwachten wij dat u een mooie prijs hiervoor terugkrijgt. Team Table du Sud

Marjan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bank van 4000 kun je niet op zitten. Vol kuilen en in t midden zit je op de grond. Kijk, bij Seats and sofa weet je dat het niet goed kan gaan na een paar maanden, maar hier is het al bij levering niet goed.

Klachten serieus nemen en klant geen 6 weken laten wachten om te horen dat je zelf de kapotte bank maar moet verkopen want aan garantie doen zij niets. Koop hier niets!
Ik kan ze niet vinden

D van der Meer

Table du Sud in Rotterdam heeft een prachtige showroom. We vonden alles even mooi. We hebben uiteindelijk een prachtige tafel gevonden die perfect in onze woning past. De kwaliteit is merkbaar uitstekend en voelt zeer degelijk. De levering was ook geweldig en professioneel.

Vooral zo doorgaan
De kwaliteit en de bijzondere modellen zijn zeker sterke punten

Bedankt voor de mooie review! Team Table du Sud

Leo

Hartelijke ontvangst in de winkel in Alexandrium. Een tafel op maat besteld geheel naar onze wensen.

Via Instagram en in Alexandrium
Nee. Alles is goed geregeld.
Een goede kwaliteit van de produkten. In meerdere maten leverbaar. In Nederland gemaakt.

s. van Eijck

Positief

kwaliteit en goede service in de winkel. communicatie vanuit planning was ook positief.
social media
levering is 2 maal uitgesteld. Een derde keer werd het ook uitgesteld, maar werd toch de betreffende dag geleverd. Positief dat jullie kwaliteitscontrole uitvoeren en op basis daarvan niet wilde uitleveren. Desondanks is het wel vervelend als levering 2/3 keer wordt uitgesteld.

Henk van Heffen

TOP: zeer klantvriendelijke hulp in de showroom, correcte levering en uitleg.

Alles gaat bij Table du Sud in één keer goed, komt niet meer zo vaak voor in deze maatschappij.
Via een relatie

Adriaan Eijsvogels

Zeer positief. Levering conform afspraak, er werd van tevoren nog even contact gezocht. Twee keurig nette mannen die zorgvuldig onze bestelling afleverden.

Via onze interieuradviseur
Zie hierboven
We kunnen ze niet bedenken

Fer

Bij bezoek aan showroom Heeze goed te woord gestaan. Men had veel geduld en tijd. Samen met juiste advies keuze gemaakt en tafel en set salontafels gekocht. Keurig binnen de gemaakte afspraken geleverd!

Nvt
Naams bekendheid
Komen afspraken na en leveren zeer goed product.

Astrid Jonkheer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Daar heb ik een slechte ervaring mee

Mooi product
Via advertenties
Wij hebben 195 euro betaalt voot een verhuislift die we achteraf niet nodig hadden. De verhuislift is ter plekke afgezegd en was ook nog niet onderweg. Toch kregen wij het bedrag niet terug gestort. Heel vervelend.

Antwoord Table Du Sud

Bedankt voor de feedback. we kunnen u in deze case helaas geen terugbetaling van de verhuislift aanbieden. Daar de verhuislift bij de verkoop is besproken en een tafelblad van dit formaat en gewicht normaal ook niet via de trap geleverd kan worden is er geen controle voor levering via de trap geweest. Er is geen indicatie geweest dat dit mogelijk zou zijn, in uw geval heeft u een uitzonderlijk gunstige trap waardoor de levering zo wel mogelijk bleek. Wij werken middels partners voor de verhuisliftservice, dit is dus niet in eigen beheer. Zij berekenen ondanks dat het niet nodig bleek wel de volledige kosten aan ons door. Onze excuses. Team Table du Sud

C.Dongelmans

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg vriendelijke meegaande verkoper. Ook zonder afspraak werden we direct en netjes te woord gestaan en geholpen. De levering was precies zoals van te voren was afgesproken met vriendelijke vakkundige chauffeur / monteur.

Goede afspraken en een eerlijk advies
Bij toeval op de woonboulevard in Utrecht
Misschien een after sale telefoontje of alles naar wens is.

Table Du Sud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Table Du Sud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2015

Table Du Sud

Table du Sud is de webshop waar u nog handgemaakte en ambachtelijke meubelen kunt bestellen voor een scherpe prijs. Geen import maar een Nederlands oerdegelijk product. Doordat wij alles zelf produceren in ons eigen moderne fabriek in Heeze kunnen wij snel en eenvoudig inspelen op de wensen van de klant. Een lagere tafel? Of een aangepast onderstel? Geen probleem, bij Table du Sud staan we voor u klaar!

Koolakkers 12

5591 RD Heeze

Kwaliteit afleverservice
Kwaliteit geleverde items

Fer Engelen

Mbt.
Eerdere aankopen!
Zeer klantvriendelijk! Perfecte producten.

Familie Leemans

De grote showroom mag ook in het zuiden komen! Verder hebben wij geen tips.
Via vrienden.
Houden zich aan de afspraak, correcte levering. Mooie, smaakvolle collectie.

Vincent Velt

slecht

goeie info.
on line

Egon Rooijackers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jullie kunnen mooie tafels maken maar laten teveel steken vallen.
Internet
Zie onze ervaring met Table du Sud.

Thomas de Boes

De kwaliteit en de bijzondere modellen zijn zeker sterke punten

Bedankt voor de mooie review! Team Table du Sud

Leo

Via Instagram en in Alexandrium
Nee. Alles is goed geregeld.

s. van Eijck

Positief

social media

Henk van Heffen

TOP: zeer klantvriendelijke hulp in de showroom, correcte levering en uitleg.

Via een relatie

Adriaan Eijsvogels

Via onze interieuradviseur
Zie hierboven
We kunnen ze niet bedenken

Fer

Nvt
Naams bekendheid
Komen afspraken na en leveren zeer goed product.

Astrid Jonkheer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Daar heb ik een slechte ervaring mee

Mooi product
Via advertenties

C.Dongelmans

Goede afspraken en een eerlijk advies
Bij toeval op de woonboulevard in Utrecht
Misschien een after sale telefoontje of alles naar wens is.

Table Du Sud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10