goed zonder poespas.

van leekwyck tony

positief

borden

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Alles is goed gegaan. Ik heb alleen 1 grote opmerking: ik vind het heel vervelend dat ik per se minstens 6 stuks van een item moet bestellen en dat het niet mogelijk is om borden/kopjes/mokken per stuk te bestellen. Is niet fijn als ik een cadeautje voor iemand wil bestellen, dan wordt het te duur.

Bordjes Wiebe van der Zee

Marian Vrieswijk

Uitstekend!!!!

Davey

SterSterSterSterLege ster

Fijn en overzichtelijk

Kommen en mokken van Wiebe van der Zee

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Servies op vrijdag voor de kerst besteld. Zaterdag niet verzonden, maandag en dinsdag ook niet. Dus te laat voor de Kerst. Donderdag na de kerst niet verzonden, vrijdag niet en zaterdag ook niet. Gemaild en gebeld maar geen reactie dus vrees dat ik op Oudjaarsavond mijn servies nog steeds niet heb. Ik denk dat ik maandag dus ergens anders een servies ga kopen. Ik snap dat het door de feestdagen wat drukker is, maar dit duurt wel heel lang. En een berichtje zou fijn zijn geweest.

Verdoorn

SterSterLege sterLege sterLege ster

Tot nu toe zeer matig! Bestelling gedaan op 21-12-2024. Bevestiging gelijk ontvangen op 21-12-2024. Daarna volledige stilte tot deze mail! Weet dus in zijn geheel niet de status van de bestelling en wanneer de levering plaatsvindt! We hebben al wel per 21-12-2024 betaald! Dus zeer slechte communicatie die niet meer van deze tijd is!

Compleet servies

Te lange levertijd!

Laura Ashley mokken

Matthijs Leurink

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Ik begrijp dat het druk is, maar ik krijg geen enkele update over mijn bestelling. Toen ik hem annuleerde kreeg ik bericht dat de bestelling al verstuurd was. Maar vervolgens kreeg ik pas 2 dagen later een bericht dat de bestelling klaargemaakt werd. Ik vind het geen goed verhaal en baal hier van!

Bewaarblikken

Elfrida

Ben over heel de lijn zeer tevrede over "Tafel en Keuken". Al het geleverde is van zeer goede kwaliteit en bovendien erg mooi, degelijk verpakt en mooi op tijd geleverd. Ben echt blij met mijn bestelling.

zie bestelling

Erik van der Meij

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lastig contact mee te krijgen naar aanleiding van 3 zendingen met kapotte producten. Alleen via de e-mail

Kommen en borden

Tafel en keuken

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en ook geen track en tracé ontvangen of wat voor bevestiging van versturing dan ook.

laura ashley bordenset

johan daelemans

top! snelle levering en topproduct

laura ashley kommen

Willem

Wat een leuke online ervaring!

Tassen

M. Van Campenhout

Mooie producten, vlugge verzending

Petit four bordjes Laura Ashley

Tafel en Keuken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tafel en Keuken heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juli 2017

Tafel en Keuken

Tafel en Keuken is dé inspiratiebron tijdens jouw zoektocht naar een bepaald merk, product of idee voor op tafel, in de keuken of tijdens het koken. Nergens anders vind je zo een uitgebreid assortiment van tafel- en keukenproducten gecombineerd met handige tips en recepten om gezellig te tafelen. Alle merken en producten zijn exclusief voor jou geselecteerd door de specialisten van Tafel en Keuken. De selectiecriteria die wij daarvoor hanteren zijn design, functionaliteit en betaalbaarheid.

Pastoriestraat 45

johan daelemans

top! snelle levering en topproduct

laura ashley kommen

Willem

Wat een leuke online ervaring!

Tassen

M. Van Campenhout