Ik had een goede ervaring met dit bedrijf. Bestelling en bezorging gingen vlekkeloos. Een dag later kreeg ik mijn bestelling al binnen. Goed ingepakt, dus het serviesgoed kwam heel aan😊
S j sieraad weber
Ben heel tevreden over de snelle afhandeling
sijtsma
Moeilijk te zeggen is de eerste keer dat ik iets bestel
De Paardenmaat
Bestellen ging goed. De bezorging via DHL niet. Drie maal werd er aangekondigd dat er afgeleverd zou worden en alle keren waren wij op het aangegeven tijdstip thuis. Maar er werd gemeld dat ze niet...Bestellen ging goed. De bezorging via DHL niet. Drie maal werd er aangekondigd dat er afgeleverd zou worden en alle keren waren wij op het aangegeven tijdstip thuis. Maar er werd gemeld dat ze niet konden afleveren omdat er niemand thuis was. WIJ ZIJN DUS ZEER ONTEVREDEN OVER DHL!!!!!
Antje
Goede service
Willeke
Vriendelijk en uitstekende service
Van Duuren
Netjes
Netjes in gepakt en snelle verzending
Helaas heb ik nog niets ontvangen omdat DHL beweert het pakket bezorgd te hebben terwijl dit niet het geval is. Maar na contact met dit bedrijf is beloofd de bestelling nogmaals op te sturen. Daar...Helaas heb ik nog niets ontvangen omdat DHL beweert het pakket bezorgd te hebben terwijl dit niet het geval is. Maar na contact met dit bedrijf is beloofd de bestelling nogmaals op te sturen. Daar is nu het wachten op.