6.8 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox75% beveelt Tafelbordjes.nl aan!

SterSterSterLege sterLege ster
6.2/10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Nadat ik een bestelling had geplaatst en track and trace code had ontvangen, werd ik gebeld en kreeg ik een terugbelverzoek. Ik belde terug en kreeg een chagrijnige medewerkster aan de lijn. Na nog een keer terug gebeld te hebben kreeg ik iemand aan de lijn die een nieuwe leverafspraak kon maken. Kennelijk was het krijtbord niet verzonden. Waar de track and trace code vandaan kwam, blijft een raadsel. Daarna werd alles gelukkig cf afspraken geleverd, met goede after sales.

Klantenservice kan wel wat vriendelijker zijn.
Krijtbordenvoorraad

Duidelijke routing bij bestellen, dag erna bezorgd conform afspraak
tafelbordjes

Annastasia

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Ik had op korte termijn tafelbordjes nodig en was blij eindelijk de bordjes gevonden te hebben die ik zocht en ik betaalde meteen. Een paar uurtjes later word ik gebeld dat ze niet op voorraad zijn. Nu kreeg ik mijn geld gelukkig wel terug, maar het is nogal vervelend dat ik in eerste instantie werd blij gemaakt met een dooie mus. Op de website bleef ook staan dat het product op voorraad was, terwijl dat volgens jullie medewerker dus blijkbaar niet zo was...

Geld teruggestort en geïnformeerd
Voorraad meteen bijwerken op site!
niks..

Tafelbordjes.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tafelbordjes.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • checkEerste review geschreven op 10 april 2014

Tafelbordjes.nl

Goodstore Netherlands B.V. is het bedrijf achter tientallen webshops in Nederland op het gebied van Sign & Display, Office Supplies, Sign & Print, Drukwerk en Decoratie.

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

SterSterSterLege sterLege ster
6.2/10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Klantenservice kan wel wat vriendelijker zijn.
Krijtbordenvoorraad

tafelbordjes

Annastasia

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geld teruggestort en geïnformeerd
Voorraad meteen bijwerken op site!
niks..

Tafelbordjes.nl heeft de volgende resultaten bereikt: