Alletta Kuil
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Alleen vind ik het jammer dat je niet kan zien wanneer ze langs komen . En vandaag besteld morgen in huis. Wat niet waar. Maar verder wel Ok.
Mooi product en snel geleverd!
Gevraagd om een proef pakket van 4 koffiebekers. Keurig gekregen, wel de verzendkosten moesten we betalen maar dat was geen probleem. Nu hebben we de perfecte bekers voor de jeugdsoos gevonden, en besteld. Wij zijn er heel blij, lekker stevig, mileu vriendelijk, en een perfecte maat voor de limonade.
Snelle levering, zeer scherp geprijsd, geen manco's, telefonisch contact ging soepel en duidelijk.
Topservice keer op keer. Super snel geleverd!
Betrouwbaar en prettig bedrijf. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, voldoende betaalmogelijkheden, snelle levering en service.
Inzichtelijke site ,met voldoende informatie. Goede producten voor een redelijke prijs en supersnelle levering.
Top producten voor de beste lage prijzen
Super snelle levering, goed prijs kwaliteit
Ruim assortiment, goede prijzen. Jammer dat de afhaaloptie niet meer beschikbaar is.
Goede kwaliteit met een top service
Echt een topzaak,duidelijk,goedkoop en zeer snelle levering. Zal het aan iedereen aanbevelen en dat doe ik ook.
snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Goede en snelle levering
TakeAware - Friendly Disposables verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TakeAware - Friendly Disposables heeft de volgende resultaten bereikt:
TakeAware - Friendly Disposables
Van Kerckhoffstraat 2
9714 BN Groningen
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Mooi product en snel geleverd!
Topservice keer op keer. Super snel geleverd!
Top producten voor de beste lage prijzen
Super snelle levering, goed prijs kwaliteit