Business English
Kunt u aangeven wat u aan de training hebt gehad?
Heeft mij naar hoger niveau gebrachte en meer vertrouwen in openbaar spreken in Engels
Heb de training gevolgd om het 'Business English' beter te beheersen. De training heeft hierin zeker meerwaarde gehad. Door niet de nadruk op alleen grammatica te leggen maar ook op bijvoorbeeld...
...
Zelfvertrouwen is enorm toegenomen, grammatica is vooruit gegaan, het voeren van een gesprek verloopt veel makkelijker inclusief Engelse vaktermen
Vergroting woordenschat, grammatica weer opgefrist en meer zelfverzekerdheid om Engels te spreken.
Mijn engels op zakelijk niveau verbeterd
Training op maat, gericht op onze behoefte. Tijdens de lessen was er ruimte om af te wijken en te richten op prioriteiten.
De grammatica is d.mv. herhaling en vele oefenopdrachten weer goed onder de aandacht gebracht, zodat je dit beter kunt toepassen op de werkvloer. En na de training een comfortabeler gevoel om Engels...
Ik heb 5 lesdagen gehad en de training was heel duidelijk en zeer interessant . Ik zal de rest van mijn carrière iets aan deze lessen hebben.
Ik heb veel aan de training gehad. Mijn wensen die wij in de intake hebben besproken zijn verwerkt in het trainingsprogramma. Ik ben veel zekerder als ik in het Engels moet bellen of schrijven.