A.van Zijl
We hebben nu een paar ervaringen met Talisman travel en deze waren allen zeer positief.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Alles tot in de puntjes verzorgd.
100% beveelt Talisman travel design aan!
Meer dan tevreden!
Talisman is niet alleen zeer deskundig maar weet ook goed in te spelen op de behoeftes van de klant zodat er een reis samen gesteld wordt die past
Talisman verzorgt al 15 jaar, naar volle tevredenheid, onze verre reizen en vakanties over de wereld. Zij doen dit met grote zorgvuldigheid, veel overleg en aandacht voor de kleinste details. Er wordt heel goed naar onze wensen geluisterd en de travel experts komen met uitgebreide voorstellen en zorgen voor een optimale reisbeleving. Met een reis geboekt bij Talisman worden wij volledig ontzorgt en weten we dat we altijd een topbeleving hebben!
De reizen zijn perfect georganiseerd, mooie bestemmingen en accommodaties.
Top!
Een super fijne reis gemaakt naar China en vietnam van 4 weken. Alles top geregeld als er iets niet goed bleek te gaan werd het snel opgelost! Wij zijn zeer tevreden .
Net terug van een vakantie in Thailand. Ingrid wat heb je dit weer fantastisch voor ons geregeld. Alles klopte weer waardoor wij een fantastische vakantie hebben gehad. Hartelijk dank hiervoor.👍
Professionele behandeling en kundige reizigers die adviseren over vakantie bestemmingen!
Lieve mensen die doen wat ze beloven , en laten zien zoals het is.
Zoals altijd helemaal geweldig
Fantastische reisorganisatie
Uitzonderlijk goed
perfect alles geregeld.
Geweldig
Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:
Meer dan tevreden!
De reizen zijn perfect georganiseerd, mooie bestemmingen en accommodaties.
Top!
Lieve mensen die doen wat ze beloven , en laten zien zoals het is.
Zoals altijd helemaal geweldig
Fantastische reisorganisatie