S.L.
- Sterke punten
- Persoonlijke service. Veel kennis en goed advies!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Top!
Een super fijne reis gemaakt naar China en vietnam van 4 weken. Alles top geregeld als er iets niet goed bleek te gaan werd het snel opgelost! Wij zijn zeer tevreden .
Net terug van een vakantie in Thailand. Ingrid wat heb je dit weer fantastisch voor ons geregeld. Alles klopte weer waardoor wij een fantastische vakantie hebben gehad. Hartelijk dank hiervoor.👍
Professionele behandeling en kundige reizigers die adviseren over vakantie bestemmingen!
Lieve mensen die doen wat ze beloven , en laten zien zoals het is.
Zoals altijd helemaal geweldig
De hele reis perfect geregeld
Uiterst prettig contact
Zeer positief en het was een geweldige reis naar Antarctica
Uitstekende persoonlijke service
Talisman travel design verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Talisman travel design heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Lieve mensen die doen wat ze beloven , en laten zien zoals het is.
Zoals altijd helemaal geweldig
Fantastische reisorganisatie