Snakenborg
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
Prima en snelle service
Uitstekende service ontvangen, wat heeft geleid tot een prachtig product!
Prima service, snel en adequaat geholpen.
Prettige winkel met deskundig personeel
Deskundig en behulpzaam!
Prima service. Deskundige en hulpvaardige medewerkers
Goed en betrouwbaar.
Vriendelijk behulpzaam klantvriendelijke verkopers.
Vakbekwaam, vriendelijk en vlot
Goed behandeld en hele goede service
Verzorgde winkel met goed.personeel
word altijd goed geholpen en alles word altijd goed uitgelegd en de servis is goed
Klantvriendelijk Open voor alle vragen en goede uitleg en service
bijna alles bij ons thuis waar een snoer aan zit komt bij Electro World Talsma Dokkum. Altijd eerlijke prijzen en goede service.
Electro World Talsma Dokkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Talsma Dokkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma Dokkum
Zuiderschans 3b
9101PZ Dokkum
Prima en snelle service
Uitstekende service ontvangen, wat heeft geleid tot een prachtig product!
Prima service, snel en adequaat geholpen.
Prettige winkel met deskundig personeel
Deskundig en behulpzaam!
Prima service. Deskundige en hulpvaardige medewerkers
Goed en betrouwbaar.
Vriendelijk behulpzaam klantvriendelijke verkopers.
Vakbekwaam, vriendelijk en vlot
Goed behandeld en hele goede service