Gewoon Tim

Ultra snelle levering voor kerst 🎄 🎁 bedankt

C. De Geus

Opzetborstel Oral B.
Opzetborstel Oral B.
Borstels waren anders, dus niet de goede, dan de foto op de website. Daarnaast waren ze los verpakt. Op geen enkele manier is met jullie contact op te nemen: chat staat uit en bij email krijg ik.... oeps pagina niet gevonden. Om over een telefoonnummer nog maar de zwijgen. Heel heel slecht !
Ben er voor de 2de ingestonken.......

Reactie Tandartswereld.nl:

Hoi,
Wij zijn gewoonlijk bereikbaar alle contactgegevens kun je terugvinden op onze klantenservice pagina. Mocht je problemen hebben, dan lossen wij het graag voor je op. Tot snel!
Met een...
Hoi,
Met een vriendelijke lach,
Team Tandartswereld.nl

Cisca Goossens

Levert een tandenborstel zonder antislip op het handvat, glijdt zo uit je hand

Reactie Tandartswereld.nl:

Hoi, Fijn dat de tandenborstel zo snel in ontvangst is genomen. Een kleine tip, goed vastpakken ;)- daarmee voorkom je een glijpartij.
Met een vriendelijke lach,
Team Tandartswereld.nl

Marinus de Meulmeester

Vlot/correct.

Brian van Buuren

Halil

Oke maar jammer dat afbeelding de oude laat zien terwijl ze wel gewoon nieuwe formule tandpasta hebben. Ik kocht hem voor de oude formule had een betere smaak en mondgevoel.

Merel

Volgende dag ook echt geleverd! Top👍

Veneman

Zeer goed, snelle levering en goede review