Rian Muskens
- Product of service:
- Tandpasta
Waardeloos product niet geleverd alleen meedeling geld wordt terug gestort
Alles is positief en ik bestel hier vaker en als ik informatie nodig heb dan helpen ze mij graag.
Behulpzame klantenservice medewerker, snelle levering met vertrouwde postnl gekregen, ze doen wat ze beloven dus erg tevreden!
Prima. Snelle levering, goed verpakt.
Opzetborstel Oral B. Borstels waren anders, dus niet de goede, dan de foto op de website. Daarnaast waren ze los verpakt. Op geen enkele manier is met jullie contact op te nemen: chat staat uit en bij email krijg ik.... oeps pagina niet gevonden. Om over een telefoonnummer nog maar de zwijgen. Heel heel slecht ! Ben er voor de 2de ingestonken.......
Levert een tandenborstel zonder antislip op het handvat, glijdt zo uit je hand
Vlot/correct.
Oke maar jammer dat afbeelding de oude laat zien terwijl ze wel gewoon nieuwe formule tandpasta hebben. Ik kocht hem voor de oude formule had een betere smaak en mondgevoel.
Weet de ervaring nog niet is een sinterklaas cadeautje dus wordt volgende week pas uitgepakt
prima!
Eenvoudig en snel
Tandartswereld.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tandartswereld.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloos product niet geleverd alleen meedeling geld wordt terug gestort
Prima. Snelle levering, goed verpakt.
Levert een tandenborstel zonder antislip op het handvat, glijdt zo uit je hand
Vlot/correct.