Nellie Fortuijn
Super snelle levering borstel is ook mooi
is goed
Prima service
waardeloos en beschamend
Super webshop! Jammer dat ze zoals zovelen qua levering afhankelijk zijn van postnl. Maar dat kan de webwinkel niets aan doen.
Levering prima. Tandenborstel valt tegen. In gebruiksaanwijzing staat dat na opladen gedurende 22 uur de tandenborstel 10 dagen te gebruiken is. Na 5 dagen was hij echter al leeg. De vorige, (exact dezelfde) hoefde veel minder vaak opgeladen te worden.
Vlotte levering en goede prijs. De waterflosser zelf valt erg tegen. Onhandig en het resultaat valt tegen. Geen aanrader.
Goede snelle verzending!
Tandenborstelexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tandenborstelexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tandenborstelexpert.nl