Werking van de pas

Value2u BV

Sinds kort maken wij met ons bedrijf gebruik van tankpassen. De bestelling gaat snel en gemakkelijk. De site geeft een duidelijk overzicht van waar en hoeveel er getankt is

Makkelijke en overzichtelijke site

De facturen komen soms wat door elkaar heen (en soms al wel facturen binnen, maar nog geen pas).
De ene keer staat de brief met de pas op naam van de bestuurder (die de pas gaat gebruiken) en soms op naam van de contactpersoon

Hartelijk dank voor uw reactie,
Hartelijk dank voor uw reactie,
Wij gaan zeker aan de slag met uw feedback over de gebruikte tenaamstelling op de begeleidende brief bij de tankpas. Ook uw feedback over de snelheid levering en factuur is voor ons erg waardevol. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen twee werkdagen te verwerken.
Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen.
Het team van tankpas.nl

Nog maar kort de tankpas maar tot nu toe erg blij mee, werkt perfect, support is goed. Kan niets anders wensen.

Snelle service met bestellen en goede support.

De vormgeving en layout van de site lijkt verouderd, net als het klanten portaal.

Super goed, pas doet waarvoor die bedoelt is.

Tanken en parkerenvia Yellowbrick

Autowas toevoegen, alsmede parkeren in parkeergarages.

Hartelijk dank voor uw bericht,
U kunt met de tankpas bij meer dan 1.100 carwash locaties terecht. Parkeren kan in een zeer groot deel van Q-park en P1 garage's. U kunt onze locator gebruiken om te zien of er aangesloten parkeergarage's in de buurt zijn:
Het team van Tankpas.nl

Money Managers

De gehele aanvraag is spoedig verlopen, echter laatst wilde ik was tegoed aanschaffen met de kaart maar bleek dit niet mogelijk, ook een losse wasbeurt kon ik niet afrekenen dit vond ik wel... De gehele aanvraag is spoedig verlopen, echter laatst wilde ik was tegoed aanschaffen met de kaart maar bleek dit niet mogelijk, ook een losse wasbeurt kon ik niet afrekenen dit vond ik wel vervelend.

Duidelijk.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij vernemen graag waar u de pas niet heeft kunnen gebruiken,, en zullen hiervoor even contact met u opnemen, mogelijk kunnen wij bij desbetreffende wasstraat alsnog acceptatie kunnen realiseren.

Prima Vloeren

Perfect!

Eind juli een tankpas aangevraagd voor nieuwe leaseauto. Pas de derde pas stond het juiste kenteken. Wel voor elke pas een nota ontvangen en afgeschreven.

Na pas #2 lang op pas #3...

Na pas #2 lang op pas #3 moeten wachten. Klaarblijkelijk was mijn melding dat pas #2 wederom het verkeerde kenteken bevatte opgevat als een klacht en werd eerst de klacht afgehandeld, voordat ik pas #3 kreeg. Duidelijk een verkeerde prioriteit. Ik was meer gediend met een correcte pas, dan met 2 Doppler waterflessen, hoe sympathiek ook.

Goed bereikbaar en redelijk snelle reactie.

Betere prioriteiten bij klachten. Zie hierboven. Ik was meer geholpen met nieuwe pas, dan met 2 Doppler waterflessen als doekje voor het bloeden.

Goed geregeld, handig in gebruik

snel

MRS bezorgdienst

Heel goed

Ja

Erg handig om te hebben; efficient betalen en voor de boekhouding. Precies wat het belooft.

Snel geregeld en geen bedrag vooraf voldoen.

Ik heb de app YellowBrick geinstalleerd en gebruikt en na 1 actie kreeg ik een factuur. Terwijl dit automatisch meegenomen zou worden in de factuur van Tankpas was mij verteld. Heb me er nog niet in... Ik heb de app YellowBrick geinstalleerd en gebruikt en na 1 actie kreeg ik een factuur. Terwijl dit automatisch meegenomen zou worden in de factuur van Tankpas was mij verteld. Heb me er nog niet in kunnen verdiepen hoe dit kan uit tijdgebrek.
Hoop dat het inmiddels is opgelost (vanzelf).

Hartelijk dank voor uw bericht,
Wij zullen heel even met u mee kijken hoe het zit met de parkeer transactie. De parkeerkosten moeten gezamenlijk met de brandstof en overige transacties gefactureerd worden.
Wij zullen hiervoor even contact met u opnemen,