de ruiter
heel erg tevreden over de reiniging van onze bank en fauteuil. best wel wat vlekken her en der die nu verdwenen zijn. geweldig
ons tapijt is goed opgeknapt na het schoonmaken. heel tevreden en aanrader
Komt afspraken niet na, niet proffesioneel in communicatie en liegt over zijn beloftes. Ik adviseer ten strengste om geen zaken met deze partij te doen.
Goede communicatie, prettig contact
Blij met onze 'nieuwe' bank! Ik dacht dat de vlekken nog enigzins mee vielen, maar ongelooflijk hoeveel schoner de bank is (en wat een vuil er van af kwam!).
Onze bank is weer "bijna" schoon, het was ook aangegeven dat het niet zeker zou zijn dat de oude vlekken uit de bank zouden verdwijnen.Maar onze bank is zeker opgeknapt.
netjes en alles volgens afspraak
Top bedrijf uitstekend resultaat vloerbedekking weer als nieuw kleur weer terug kan dit bedrijf van harte aanbevelen vooral toen vakman komen volgende keer zeker weer bij jullie terug
Ik ben zeer tevreden. Komen hun afspraken goed na en brengen het zeer goed gereinigd weer terug. Heb alleen maar een goed oordeel over het bedrijf en kan het zeker aan bevelen. Voor mij verdienen ze een 10.
Ik heb de bank laten reinigen. Heel erg tevreden! Komt afspraken na en resultaat was erg goed. Er zat een hardnekkige vlek in maar daar kwam hij een tweede keer voor terug met een ander middeltje en toen is het nagenoeg verdwenen. Topservice, echt aanrader. Hele vriendelijke man.
helemaal naar wens
Fijne duidelijke service. Aardige chauffeurs. Nu voor tweede keer tapijt laten reinigen
Uitstekend!
2 vloerkleden laten reinigen lekker schoon opgehaald en thuis gebracht. fijne service en een goede prijs.
Goede en nette service, komen afspraken na
Tapijtenreiniging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tapijtenreiniging heeft de volgende resultaten bereikt:
Tapijtenreiniging