Nes

Netjes en alles volgens afspraak

Reactie Tapijtenreiniging:

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Ad van der lem

Top bedrijf uitstekend resultaat vloerbedekking weer als nieuw kleur weer terug kan dit bedrijf van harte aanbevelen vooral toen vakman komen volgende keer zeker weer bij jullie terug

Reactie Tapijtenreiniging:

Ad dank voor de beoordeling. Fijn dat je vloerbedekking weer paar jaar mee kan.

M. Sondervan

Ik ben zeer tevreden. Komen hun afspraken goed na en brengen het zeer goed gereinigd weer terug. Heb alleen maar een goed oordeel over het bedrijf en kan het zeker aan bevelen. Voor mij verdienen ze... Ik ben zeer tevreden. Komen hun afspraken goed na en brengen het zeer goed gereinigd weer terug. Heb alleen maar een goed oordeel over het bedrijf en kan het zeker aan bevelen. Voor mij verdienen ze een 10.

Reactie Tapijtenreiniging:

Hartelijk dank voor de review, fijn dat u tevreden bent over het reinigen van uw vloerkleden.

P. van Etten

Ik heb de bank laten reinigen. Heel erg tevreden! Komt afspraken na en resultaat was erg goed. Er zat een hardnekkige vlek in maar daar kwam hij een tweede keer voor terug met een ander middeltje en... Ik heb de bank laten reinigen. Heel erg tevreden! Komt afspraken na en resultaat was erg goed. Er zat een hardnekkige vlek in maar daar kwam hij een tweede keer voor terug met een ander middeltje en toen is het nagenoeg verdwenen. Topservice, echt aanrader. Hele vriendelijke man.

Reactie Tapijtenreiniging:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat uw bank weer een tweede leven heeft gekregen.

Hubel Marine B.v.

Helemaal naar wens

Reactie Tapijtenreiniging:

Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

J Verkerk

Fijne duidelijke service. Aardige chauffeurs. Nu voor tweede keer tapijt laten reinigen

Dank voor uw review!

Familie van Wees

Uitstekend!

Reactie Tapijtenreiniging:

Fijn dat u tevreden bent over het reinigen van vloerbedekking in Den-Haag.

Han van Es

2 vloerkleden laten reinigen lekker schoon opgehaald en thuis gebracht. fijne service en een goede prijs.

Reactie Tapijtenreiniging:

Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over het reinigen van de vloerkleden.

A. Middelkoop

Goede en nette service, komen afspraken na

Reactie Tapijtenreiniging:

Dank u wel, fijn dat u tevreden bent over onze diensten.

Familie Vinke

Goede en duidelijke uitleg voor dat ze beginnen. Vriendelijk personeel

Reactie Tapijtenreiniging:

Hartelijk dank voor uw reactie.