Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?
Goede wijnen met gepersonaliseerde smaak!
Tessa Hartog
Heel goed! De wijn is erg mooi verpakt, het voelt als een cadeau om uit te pakken. Ik wilde de doos bijna niet weggooien. Verder had ik wat vragen en deze worden binnen een dag opgepakt. Erg fijn!...Heel goed! De wijn is erg mooi verpakt, het voelt als een cadeau om uit te pakken. Ik wilde de doos bijna niet weggooien. Verder had ik wat vragen en deze worden binnen een dag opgepakt. Erg fijn! Ik heb pas 1 box ontvangen, maar de wijnen smaken zo goed dat ik bijna niet kan wachten op de nieuwe doos. Al met al, groot succes!
Frouwke Bolt
Pas eerste doos ontvangen maar erg tevreden ,en eerste fles was erg lekker
Alice
Goed georganiseerd en verrassend. Lekkere wijnen die ik anders niet zo snel had aangeschaft. Benieuwd naar de volgende box.
Martijn Gijze
Iedere keer is de box weer een cadeautje waar je naar uit kijkt Op deze manier leer je veel over wijnen druiven en regio’s
Hilleke
Verrassende wijnen, het is een feestje om de box uit te pakken en de kaarten die bij de wijn passen zijn interessant en informatief.
Goede service, en tot nog toe erg lekkere wijnen!
Gerwin van Voskuilen
Zeer fijne website, en zeer lekkere wijn naar jouw smaak!
Richard
Tot nu toe zeer prettige ervaring met taste club, de uitgekozen wijnen door jullie bevallen me allemaal en het is gewoon een genot om de doos uit te pakken. Enige negatieve ervaring was dat enige...Tot nu toe zeer prettige ervaring met taste club, de uitgekozen wijnen door jullie bevallen me allemaal en het is gewoon een genot om de doos uit te pakken. Enige negatieve ervaring was dat enige onduidelijkheid was of de box nou wel of niet besteld was de laatste keer. Gelukkig is die wel gekomen.
Het is iedere keer weer leuk om een aantal onbekende wijnen te ontvangen en te proeven. De verpakking komt professioneel over. Bij vragen zijn de lijntjes naar de Taste Club kort. Op e-mails wordt...Het is iedere keer weer leuk om een aantal onbekende wijnen te ontvangen en te proeven. De verpakking komt professioneel over. Bij vragen zijn de lijntjes naar de Taste Club kort. Op e-mails wordt direct gereageerd en telefonische contacten worden met kennis van zaken afgehandeld.