Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Slechte ervaring online bestellen

Nu voor het eerst. Maar zijn al enthousiast. En we moeten zelfs nog gaan proeven haha

Jolien

Top! Jullie zijn lekker bezig:) ga zo door!

Andrea M. van Triest

Erg leuk om maandelijks een doos met geselecteerde wijnen te ontvangen

Gamine Kist

Ik vind het super concept en heb het ook al aangeraden. Ik zou het alleen ook leuk vinden om het cadeau te doen aan vrienden en daar is nog niet echt een makkelijke mogelijkheid voor volgens mij... Ik vind het super concept en heb het ook al aangeraden. Ik zou het alleen ook leuk vinden om het cadeau te doen aan vrienden en daar is nog niet echt een makkelijke mogelijkheid voor volgens mij toch? Dat je er bv een briefje bij kan doen en er geen factuur of iets bij komt.

Hoi Gamine,
Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent over Taste Club!
Hoi Gamine,
Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent over Taste Club!
Je kunt de boxen altijd cadeau geven via een giftcard. Zo kan de ontvanger een box ontvangen binnen de persoonlijke smaak. We leveren dit in een leuke giftenvelop én met een kaartje met een persoonlijk bericht!
Wil je geen giftcard maar een box versturen? Neem dan even contact op met ons.

Reactie Taste Club:

Goed om te horen dat je zo enthousiast bent over Taste Club!

Ton van der Horst

Leuk, interessant .
Wel wat aan te merken op de website.
Beantwoorden van vragen via email: geen respons. Mogelijk doe ik iets zelf nog iets niet goed. Wellicht beginnersfouten,

Hallo Ton,
Hallo Ton,
Bedankt voor je review! Direct na het ontvangen van jouw mail heb ik je een antwoord gestuurd, is deze wellicht in jouw spambox terecht gekomen? Anders kan ik je de e-mail opnieuw versturen!
Mayke van Taste Club

Lovely box and fast delivery. In general satisfied, though would like to have an option to choose the type of grape or the origin ..since I am not a fan of French wine, it would be disappointing... Lovely box and fast delivery. In general satisfied, though would like to have an option to choose the type of grape or the origin ..since I am not a fan of French wine, it would be disappointing keeping on receiving them.

Ontzettend leuke manier om mijn smaak van wijn wat verder te definiëren. Vooral de smaaktest in het begin is onderscheidend. Proef nu wat (voor mij) onbekende druiven.

Een unieke manier om met diverse wijnen kennis te maken en er je eigen smaak te leren ontdekken.