Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?
Wat vind je van de service?

Myrthe

Tot nu toe 1 box besteld. Waren wat problemen met de verzending (had het laten bezorgen bij een ophaalpunt en kwam het daar een week na bezorging ophalen. Pakket was blijkbaar nooit aangekomen.) en... Tot nu toe 1 box besteld. Waren wat problemen met de verzending (had het laten bezorgen bij een ophaalpunt en kwam het daar een week na bezorging ophalen. Pakket was blijkbaar nooit aangekomen.) en ik zou hierover teruggebeld worden. Dat is niet gebeurd - wel even later een bevestiging vanuit PostNL dat er een pakketje was aangemeld en een dag later was de box er alsnog.
Had graag eerder feedback gekregen van Taste Club dat er iets mis was gegaan met verzenden, ipv een week later alsnog met lege handen staan en er zelf achteraan gaan wat er dan precies was misgegaan. Mailtjes vanuit taste club leken namelijk alsof er niks aan de hand was (‘hoe bevalt je box’ bv). Verder wel snel geregeld dat de nieuwe box eraan kwam.

Rob van Mook

Fantastisch! Supervet verpakt. Goede wijnen en niet relatief niet duur!
Kan niet wachten op de nieuwe verzending!

Dian

Vond het een super leuke ervaring om de doos te ontvangen. Ik was er alleen vanuit gegaan dat ik 6 verschillende wijnen zou krijgen maar 2x3 is ook prima want nu heb ik een leuk kado in huis om weg... Vond het een super leuke ervaring om de doos te ontvangen. Ik was er alleen vanuit gegaan dat ik 6 verschillende wijnen zou krijgen maar 2x3 is ook prima want nu heb ik een leuk kado in huis om weg te geven. Ik probeer namelijk niet te veel te drinken ;-). Waar ik heel enthousiast van werd is om te lezen waar de wijn vandaan komt , de streek en druif maar ook zeker het bedrijf erachter. Op deze manier hoop ik mijn wijn kennis een beetje te verbreden. Ik zie uit naar de volgende wijn box !!

Mooie en exclusieve uitstraling

Lekkere wijnen maar voor mij waren de 6 flessen geen €58 (minimaal volgens website) waard. Met goed zoeken denk ik dat er lekkerdere flessen te vinden zijn voor dat bedrag.

Bert

Tot nog toe super tevreden!!

Kim

Het was een feestje om de box te ontvangen! De beleving start al bij het uitpakken van de doos. Alle flessen zijn mooi verpakt. In de doos vind je tevens bijbehorende kaarten die informatie geven... Het was een feestje om de box te ontvangen! De beleving start al bij het uitpakken van de doos. Alle flessen zijn mooi verpakt. In de doos vind je tevens bijbehorende kaarten die informatie geven over de flessen. Deze zijn erg persoonlijk en dragen nog meer bij aan de beleving. Waar komt de wijn vandaan? Waar heeft de druif gerijpt en wie heeft het proces met liefde verzorgd? Uiteraard wordt de smaak niet overgeslagen. Een culinair advies is ook te vinden op de kaart, om de wijn het best tot zijn recht te laten komen bij een gerecht. De foto's maken het plaatje compleet. Je hoeft de flessen enkel op temperatuur te brengen. Proost!

JvD

Taste Club weet mij elke maand weer te verrassen en te verwennen met nieuwe, heerlijke wijnen. Iedere keer weer wat anders, maar steeds weer geslaagd. Leuk verhaal erbij op een mooi bewaarkaartje en... Taste Club weet mij elke maand weer te verrassen en te verwennen met nieuwe, heerlijke wijnen. Iedere keer weer wat anders, maar steeds weer geslaagd. Leuk verhaal erbij op een mooi bewaarkaartje en sinds kort ook nog een recept wat past bij één van de zes wijnen. En mocht een fles onverhoopt kurk hebben (1x gebeurd) - dan krijg je een vervangend exemplaar toegestuurd. Goeie service, eerlijke prijs!

Smaakprofielen zouden nog wat breder kunnen