Nancy Donkers
Bin sehr zufrieden, alles hat gut geklappt. Danke
Al jaren koop ik marsepein. Dat ging altijd naar volle tevredenheid. Helaas is het de laatste keer niet helemaal gegaan zoals ik gewend ben. Het gaat nu niet meer per doos maar per plak en dat is veel duurder. Voor 30 kilo moest ik wel 30 euro meer betalen. Ik wilde me aanmelden om korting te sparen maar daar begreep ik niet veel van. Echt jammer dat het niet meer gewoon per doos kan.
Altijd snel en correct
Zeer goed
Snelle levering , goed product. Misschien bij de instructies wat duideijker zijn met betreft hoeveelheid olie of boter moet worden toegevoegd bij de mix.
Super, wordt snel geleverd.
Ich bestelle von Deutschland aus, die Qualität die man bei Tastyme erhält, bekomme ich hier nicht. Preis/ Leistung ist einfach unschlagbar. Bei Fragen kann man sich einfach per WhatsApp melden und einem wird schnell geholfen. Vielen Dank 😊
Snelle levering goede orijzen
Goede prijs en snelle levering
Altijd snelle en goede bak producten.
Prima bedrijf binnen de afgesproken tijd in huis.
Tasty Me verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tasty Me heeft de volgende resultaten bereikt:
Bin sehr zufrieden, alles hat gut geklappt. Danke
Altijd snel en correct
Zeer goed
Super, wordt snel geleverd.
Snelle levering goede orijzen
Goede prijs en snelle levering
Altijd snelle en goede bak producten.
Prima bedrijf binnen de afgesproken tijd in huis.
Tasty Me heeft de volgende resultaten bereikt: