9.1 /10

checkbox100% beveelt Tasty Me aan!

Nancy Donkers

Super goed

Julita Dziedzic

Bin sehr zufrieden, alles hat gut geklappt. Danke

Gratia Probst-Hopman

SterSterSterHalve sterLege ster

Fransien Bossenbroek

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Al jaren koop ik marsepein. Dat ging altijd naar volle tevredenheid. Helaas is het de laatste keer niet helemaal gegaan zoals ik gewend ben. Het gaat nu niet meer per doos maar per plak en dat is veel duurder. Voor 30 kilo moest ik wel 30 euro meer betalen. Ik wilde me aanmelden om korting te sparen maar daar begreep ik niet veel van. Echt jammer dat het niet meer gewoon per doos kan.

Jacqueline Van der Wiel Daams

Annemie Maes

Altijd snel en correct

Ineke Lijftogt

Zeer goed

Gavin Offerman

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle levering , goed product. Misschien bij de instructies wat duideijker zijn met betreft hoeveelheid olie of boter moet worden toegevoegd bij de mix.

Tamara Elshoff

Super, wordt snel geleverd.

Morsal Yasaroglu

Ich bestelle von Deutschland aus, die Qualität die man bei Tastyme erhält, bekomme ich hier nicht. Preis/ Leistung ist einfach unschlagbar. Bei Fragen kann man sich einfach per WhatsApp melden und einem wird schnell geholfen. Vielen Dank 😊

M. Wessel

Snelle levering goede orijzen

Ingrid Huijbens-Lagcher

Goede prijs en snelle levering

Hanneke Kleingeld

Koningkikker

SterSterSterSterLege ster

Altijd snelle en goede bak producten.

Cakepunt

Prima bedrijf binnen de afgesproken tijd in huis.

Tasty Me verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tasty Me heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juni 2024

Tasty Me

Tasty Me is vernieuwend en staat voor een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met een ruim assortiment blijven we constant zoeken naar andere en nog lekkerdere producten die wij kunnen opnemen in onze webshop.

Dorpenbaan 21

Zeer goed

Gavin Offerman

SterSterSterLege sterLege ster

Tamara Elshoff

Super, wordt snel geleverd.

Morsal Yasaroglu

M. Wessel

Snelle levering goede orijzen

Ingrid Huijbens-Lagcher

Goede prijs en snelle levering

Hanneke Kleingeld

Koningkikker

SterSterSterSterLege ster

Altijd snelle en goede bak producten.

Cakepunt

Prima bedrijf binnen de afgesproken tijd in huis.

Tasty Me heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10