9.9 /10

checkbox100% beveelt Tattoo no more aan!

Lydia A

Ik heb mijn behandelingen bij Andy gehad, en ik ben ontzettend tevreden. Andy is vriendelijk, professioneel en deskundig. Ik heb een donkere huid en was erg huiverig ivm het risico op blijvende pigmentvlekken. Ik zit ruim een uur in de auto voor een behandeling, maar dat is het zeker waard. Maandag de laatste behandeling gehad, tattoo was al zo goed als weg. Andy geeft aan dat mijn lichaam nu het laatste beetje opruimt en mocht ik toch nog iets zien na de zomer (waarschijnlijk niet), mag ik terugkomen op zijn kosten. Dát is service! Na de behandeling stuurt hij altijd een appje om te vragen hoe het gaat. Ik zou iedereen Tattoo no More aanraden die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om een tattoo te laten verwijderen!

Fijne ervaring!

Doet me goed Lydia te lezen dat je zo tevreden bent! Echt...thanks

Laura

Andy is betrokken bij de behandeling, vraagt altijd na of het herstel goed verloopt en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik raad Andy aan, aan vrienden omdat ik weet dat hij betrouwbaar is.

Ik was opzoek naar een betrouwbare plek om mijn tattoo te laten laseren. Ik heb veel recensies gelezen en kwam erachter dat bij Andy - Tattoo no more de beste recensies waren, dus daar heen gegaan. Blij dat ik dit heb gedaan, Ik ben heel tevreden over het eindresultaat, er is niets meer te zien van mijn tatoeage.

Antwoord Tattoo no more

Hoi Laura, fijn dat je het zo ervaren hebt! Betrouwbaarheid is de basis wanneer je goed en fijn wilt samenwerken...

Wesley Blom

Tattoo No More is een fantastische plek voor iedereen die op een veilige en effectieve manier een tatoeage wil laten verwijderen. Vanaf het eerste contact merk je meteen de professionaliteit en klantvriendelijkheid van het team. Ze nemen uitgebreid de tijd om het proces uit te leggen en realistische verwachtingen te scheppen. De behandelingen zijn van topkwaliteit en dankzij de geavanceerde lasertechnologie verloopt het verwijderen van de tattoo snel en met minimale pijn. Wat ook opvalt, is de uitstekende nazorg: je krijgt duidelijke instructies en kunt altijd met vragen terecht. Het resultaat is verbluffend! Na enkele behandelingen is mijn tatoeage al bijna niet meer zichtbaar. Ik ben super tevreden en kan Tattoo No More aan iedereen aanraden die van een ongewenste tattoo af wil. Echt een aanrader!

Professional en super vriendelijke service

Antwoord Tattoo no more

het is zoals super mooi geworden Wes: niemand kan überhaupt nog zien dat je ooit een tattoo hebt gehad! Dat is wat we beide wilden!

Daniël

Bij Andy langsgaan is altijd een welkome ervaring. Zeer open en duidelijk in wat de behandeling inhoud en hoe verschillende inkt zich houdt. Nu 8 behandelingen verder zijn de tattoo letters nagenoeg vervaagd en verwacht ik de laatste behandeling gehad te hebben. het is alsof er nooit wat gestaan heeft en de huid is onaangetast, terwijl het toch 4 flink zwarte tekens waren. Behandeling is niet geheel pijnloos maar dat is kort tijdens het laseren en daarna niet meer en is het meer dan waard. duidelijke uitleg over de verzorging na het laseren en altijd een berichtje over hoe het gaat en dat je ‘vooral goed moet blijven smeren’ 😁 Top

Communicatie / Uitleg over elke stap

Daan je geduld is beloond! Dank voor je vertrouwen

Annelies

Bij Andy heel hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd over het proces. Je moet even geduld hebben; erop zetten gaat sneller dan eraf halen ;) Maar eraf is dan ook weg! Niets meer van te zien, superblij mee!!

Topresultaat, fijn geholpen

Antwoord Tattoo no more

Hoi Annelies, je hebt helemaal gelijk: je moet geduld hebben, maar je wordt beloond: weg is echt weg...Blij dat je zo tevreden bent!

D. Molenmaker

Ik heb voordat ik mijn tattoo weg wilde laten halen wat research gedaan en daarbij sprak Tattoo No More mij het meeste aan. Bij de intake kennis mogen maken met Andy en dat voelde als een warm welkom. Andy is super vriendelijk en zeer professioneel. Andy legde heel duidelijk uit wat het verloop van het proces is en schatte daarbij in dat voor mijn tattoo 5 - 7 behandelingen nodig waren. Maar het verliep zo goed dat het maar 3 behandelingen werden. Na 3 behandelingen was mijn tattoo helemaal weg, het is alsof de tattoo er nooit gezeten heeft. De behandeling zelf is pijnloos, je voelt wel iets maar dat is echt vewaarloosbaar. Na een behandeling houdt Andy contact of alles goed verloopt en kan je eventueel terecht voor advies. Ik heb na een behandeling totaal geen last gehad van mijn huid. Andy, ik wil je bedanken voor alles, het is bijna jammer dat ik maar 1 tattoo had.

Zeer professioneel, super vriendelijk, duidelijke uitleg, mooi resultaat.

Antwoord Tattoo no more

Hoi Dennis, het feit dat je zo goed onderzoek gedaan hebt voordat je je tattoo liet verwijderen en dus een hele bewuste keuze hebt gemaakt...maakt jouw resensie voor mij NOG waardevoller...Bedankt!

Fleur

Het perfect uitvoeren van het behandelplan. Viel alles mee! Goede uitleg. Na 2 laserbehandelingen was m’n letter niet meer te zien. Verdwenen als sneeuw voor de zon!

Duidelijk over het behandelplan!

Antwoord Tattoo no more

Geluksvogel dat je bent: twee behandelingen zijn echt een uitzondering Fleur! We zijn bij saampjes...

Sigourney

Niks dan positiefs te melden, na 6 sessies van de geschatte 15-20 is mijn tatoeage al zoveel minder! Dankjewel Andy ☺️

Super klantvriendelijk, fijne sfeer, goede uitleg over het volledige proces en een goed resultaat!

Antwoord Tattoo no more

Het gaat gelukkig beter dan verwacht, dank voor het delen van je ervaring Sigourney

Lana

Ik was in het begin er zenuwachtig, bang dat het niet helemaal weg zou gaan of dat ik brandwonden zou hebben. Maar wat ben ik blij dat ik voor Andy heb gekozen, na 6 behandelingen ben ik tattoo vrij! Zonder brandwonden of iets dergelijk. andy geeft ook een heel vertrouwden fijn gevoel. Mocht je van je tattoo af willen dan raadt ik Andy 1000% zeker aan!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben!!

Antwoord Tattoo no more

Ging super Lana, prachtig geworden en ook nog "snel"....6 behandelingen is niet veel! Dank dat je voor mij gekozen hebt

Dianne

ik heb zelf een getinte huid , bij het laseren van mijn eerste tattoo ben ik elders behandel waar ik ontzettend veel spijt heb want heb daardoor pigmentvlekken erg lelijk en is de tattoo nog zichtbaar, Mijn tweede tattoo ben ik aan het laseren bij Andy , ik ben nu bijna 2 jaar bezig nog een paar behandelingen te gaan , maar wat ben ik blij met het resultaat je ziet er bijna niks meer van en mijn huid is intact gebleven Andy dankjewel,

Andy werkt met de nieuwste apparatuur, heeft er veel verstand van , geeft de juiste advies , ontzettend vriendelijk en een fantastische nazorg.

Antwoord Tattoo no more

Je ziet nu zelf hoe belangrijk kennis en ervaring is voor het verwijderen van een tatoeage...Blij dat jij blij bent Diane!

Noor

Ik vond het spannend omdat ik zelf een tattoo had gezet en was bang dat deze niet meer weg gehaald kon worden. Andy stelde me gerust en heeft zeer professionele apparatuur. In 4 behandelingen is het resultaat prachtig! Alsof er nooit een tattoo heeft gezeten. Andy is erg vakkundig en professioneel en geeft goed advies hoe je na de behandeling moet verzorgen. Als je je hier goed aan houdt is het resultaat verbluffend! Heel dankbaar Andy voor wat je voor me hebt gedaan!

Vakkundig, super klantvriendelijk, zeer gedegen uitleg bij wat er allemaal gaat gebeuren. Goede nazorg voor het perfecte resultaat!

Antwoord Tattoo no more

Reuze bedankt Noor voor je review, 4 behandelingen en nu al klaar, samen blij!!!!

Violet Mooij

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Tattoo No More. Andy is professioneel, vriendelijk en geeft duidelijke uitleg over de behandelingen. Vanaf het eerste consult voelde ik me op mijn gemak. Na de behandeling vroeg Andy een paar dagen later altijd hoe de huid eruit zag ter controle. Heel prettig om zo fijn geholpen te worden. Het resultaat is echt super mooi! Na slechts een paar behandelingen zag ik al een enorm verschil. Ik ben tussentijds 2 keer zwanger geweest en heb een pauze van het laseren gehad. Maar alsnog zag ik de tatoeage tussendoor afnemen qua kleur. De apparatuur is modern en alles is zeer schoon. Ik raad Tattoo No More zeker aan aan iedereen die overweegt een laserbehandeling te doen.

Super klantvriendelijk en hele goede kwaliteit

Antwoord Tattoo no more

Dank je wel Violet voor deze mooie review, doet mij echt heel goed te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor je vertrouwen

Pamela

De behandeling en wat er nodig is voor herstel is helder en het resultaat is goed! Ik raad Tattoo No More zeker aan.

Andy is duidelijk, vriendelijk en de behandeling wordt altijd als prettig ervaren.

Antwoord Tattoo no more

Dank je wel Pamela voor je resencie!

Edyta

Ik heb supergoed ervaring. Alles werd goed uitgelegd en ben blij met het resultaat. Na 11 behandelingen is mijn tattoo weg :)

Andy is vriendelijk, aardig, hij weet wat hij doet en altijd vrolijk

Rochjati

Als eerste twijfelde ik erg om mijn tattoo te laten laseren omdat ik een wat donkere huid heb. Maar toen ik Tattoo No More tegenkwam, heb ik toch de stap gewaagd. Daar heb ik totaal geen spijt van. Na drie behandelingen was de tattoo al bijna verdwenen en er was geen enkel verschil in mijn pigment te zien. Nu, na vijf behandelingen, hoef ik waarschijnlijk niet meer terug te komen omdat de tattoo volledig weg zal zijn.

Andy is heel vriendelijk en vakkundig waarbij je snel op je gemak voelt. Altijd vrolijk en hij weet waar hij mee bezig is. Hij denkt met je mee en dat is erg fijn.

Antwoord Tattoo no more

Ondanks je donkere huid zie je inderdaad zoals beloofd niet meer waar hij ooit gezeten heeft. Bedankt voor je vertrouwen Rochati

Geantwoord op

Tattoo no more verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tattoo no more heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2017

Tattoo no more

Tattoo No More is dé tattoo verwijder specialist uit Rotterdam. Met de beste laserapparatuur verwijderen wij op een veilige manier tatoeages volledig weg op elk huidtype. Gegarandeerd geen littekens of huidbeschadigingen . Wij behandelen geen: 1) gekleurde tattoos 2) tattoos die elders al eens behandeld zijn 3) Te diep gezette tattoos met een extreem goede kwaliteit inkt 4) Permanente make-up (PMU) Uit de honderden positieve reviews blijkt dat wij ons werk goed doen!

Oude Dijk 400

Daan je geduld is beloond! Dank voor je vertrouwen

Annelies

Topresultaat, fijn geholpen

D. Molenmaker

Zeer professioneel, super vriendelijk, duidelijke uitleg, mooi resultaat.

Fleur

Duidelijk over het behandelplan!

Sigourney

Lana

Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben!!

Dianne

Noor

Violet Mooij

Super klantvriendelijk en hele goede kwaliteit

Pamela

Antwoord Tattoo no more

Dank je wel Pamela voor je resencie!

Edyta

Andy is vriendelijk, aardig, hij weet wat hij doet en altijd vrolijk