Souad

Mijn ervaring tot nu toe is super goed. Je krijgt van Andy duidelijke uitleg over de nabehandeling van je tattoo en de behandeling zelf valt ook reuze mee. Ben binnen 5 minuutjes alweer de deur... Mijn ervaring tot nu toe is super goed. Je krijgt van Andy duidelijke uitleg over de nabehandeling van je tattoo en de behandeling zelf valt ook reuze mee. Ben binnen 5 minuutjes alweer de deur uit. De service is ook echt top, vooral dat appje een paar dagen na je afspraak om te vragen hoe het gaat, echt betrokken dus. Ik raad tattoo no more dan ook zeker aan!

Topservice. Andy is supervriendelijk, legt alles heel duidelijk uit en stelt je gerust.

Kimberley

Ik heb nu 2 behandelingen gehad. Andy koelt eerst goed met ijs en het laseren zelf doet bijna minder pijn dan dat ijs. Ik heb een tattoo zo groot als een bankpas en het is binnen een paar seconden... Ik heb nu 2 behandelingen gehad. Andy koelt eerst goed met ijs en het laseren zelf doet bijna minder pijn dan dat ijs. Ik heb een tattoo zo groot als een bankpas en het is binnen een paar seconden gebeurd. Andy stelt je goed op je gemak, legt alles duidelijk uit en vraagt zelfs via de app hoe het met je gaat na de behandeling. Ik zal nog wel een tijdje bezig zijn voordat de tattoo weg is, maar geduld opbrengen is zeker te doen. Benieuwd naar het eindresulaat!

Gastvrij, behulpzaam, duidelijk

phylicia

Eindelijk de stap genomen om mijn tattoo te laten laseren. Ik was zo bang voor de pijn die het zou geven maar de angst bleek allemaal voor niks te zijn geweest. Andy is een leuke spontane man... Eindelijk de stap genomen om mijn tattoo te laten laseren. Ik was zo bang voor de pijn die het zou geven maar de angst bleek allemaal voor niks te zijn geweest. Andy is een leuke spontane man waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Hij bespreekt van te voren wat het je gaat kosten en hoelang het gaat duren en is eerlijk over wat hij denkt. Ik heb alweer zin in de volgende behandeling.

alles is gewoon top !

Joe W

Andy was heel correct over het verloop van de behandeling.
Heeft duidelijk uitgelegd ondanks de tattoo al genezen lijkt het geen zin heeft om na 2 weken weer te komen laseren.
Deze man...
Andy was heel correct over het verloop van de behandeling.
Deze man is puur gericht op de kwaliteit van de behandeling en niet alleen uit op winst.
Top gozer Top zaak!!!

Zeer goede zaak waar ik keurig netjes en eerlijk werd geholpen.
Alles is duidelijk uitgelegd en ik kwam dan ook niet voor nare verwachting te staan.

David

Ik zou Tattoo No More zeker aanbevelen aan anderen. De prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk, de kwaliteit is hoog. Andy neemt steeds de tijd en legt dingen graag uit.

Andy is erg klantvriendelijk. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook erna, begeleidt hij je graag naar een zo goed mogelijk herstel. Daarnaast kun je steeds bij hem terecht voor advies.

Charissa van kersbergen

Ik ben bezig met een tattoo op mijn vinger te verwijderen.
Na 2 behandelingen zie ik de tattoo al lichter worden en de lijntjes dunner.
Mijn vinger wordt vooraf verdoofd met een ijszak...
Ik ben bezig met een tattoo op mijn vinger te verwijderen.
Na 2 behandelingen zie ik de tattoo al lichter worden en de lijntjes dunner.
Mijn vinger wordt vooraf verdoofd met een ijszak en daarna start de behandeling.
Het duurt bij mij maar een paar seconden en het doet geen pijn, het voelt alsof er een elastiekje tegen je vinger schiet.
Erna is het een beetje rood maar dat trok de volgende dag weer weg.
De genezing is snel en totaal niet pijnlijk.
Je kunt direct na de behandeling alles weer doen.

Andy legt alles goed uit en stelt je op je gemak.
De genezing na de behandeling is erg snel en niet pijnlijk.
Direct na de behandeling kun je alles weer doen.

Ik laat twee tattoos verwijderen. Inmiddels heb ik drie sessies gehad en het resultaat is nu al heel goed te zien!

Ik word altijd goed ontvangen bij tattoo no more. Ze zijn erg klantvriendelijk!

Naomi

Ik heb nu een aantal behandelingen gehad voor de donkere huid. Mijn tatoeage is nu al een stuk lichter. Ik heb twee tatoeages waarvan één op mijn onderrug. Daar voelt het wel wat onaangenaam maar... Ik heb nu een aantal behandelingen gehad voor de donkere huid. Mijn tatoeage is nu al een stuk lichter. Ik heb twee tatoeages waarvan één op mijn onderrug. Daar voelt het wel wat onaangenaam maar Andy neemt de tijd en probeert mij zoveel mogelijk tegemoet te komen door goed naar mij te luisteren en hierop in te spelen.

Andy is heel vriendelijk, legt alles uit. De zorg tijdens en na de behandeling is uitstekend.

Joey muizer

Ik word altijd netjes geholpen en voel me altijd op me gemak! Alles is goed en netjes geregeld!

Zeer klantvriendelijk ,alles is netjes geregeld,ik word altijd zo goed mogelijk geholpen en ik voel me altijd op me gemak!

Bianca

Andy is een man waarbij je je direct op je gemak voelt. Hij begrijpt waar je voor komt en hoe belangrijk dit proces voor je is. Hij legt alles rustig en vriendelijk uit. Neemt de tijd voor je. De... Andy is een man waarbij je je direct op je gemak voelt. Hij begrijpt waar je voor komt en hoe belangrijk dit proces voor je is. Hij legt alles rustig en vriendelijk uit. Neemt de tijd voor je. De koeling met ijs werkt prima! Pijn? Voor het zetten van je tattoo heb je wellicht uren gezeten met pijn. Dan is dit peanuts je bent zó klaar met een behandeling. En na twee keer al goed resultaat zichtbaar! Ik word héél blij van Tattoo no more!

Superaardig, eerlijk, geruststellend, begrip, persoonlijke benadering, hygiënisch, betrokkenheid, vriendelijk, goede nazorg, professioneel