Shelley Borsboom

Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten laseren en heb die zeker gevonden! Kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn service is...  Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten laseren en heb die zeker gevonden! Kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn service is boven verwachtingen en dat resulteerde bij mij in een zeer positieve ervaring zonder pijn en huidbeschadigingen. Verdiende 5?

Erg klantvriendelijk! Duidelijke en eerlijke uitleg en instructie,  neemt hier alle tijd voor zodat je precies weet wat je te wachten staat.
Hygiënische en professionele behandeling, alles met...
Hygiënische en professionele behandeling, alles met zorg!
Je krijgt informatie en middelen mee voor een juiste nazorg en ook heel fijn nog even contact achteraf hoe het je vergaan is en hoe je tattoo gereageerd heeft.

Shelley Borsboom

Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten laseren en heb die zeker gevonden! Kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn service is... Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten laseren en heb die zeker gevonden! Kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn service is boven verwachtingen en dat resulteerde bij mij in een zeer positieve ervaring zonder pijn en huidbeschadigingen. Verdiende 5?

Hygiënische en professionele behandeling, alles met...
Hygiënische en professionele behandeling, alles met zorg!

Iman

Ik heb vorige maand mijn 2e behandeling gehad.
Dat ging super goed nergens last van gehad!
Tattoo No More (Top) Zeker een aanrader als goed van je Tattoo af wilt ?.

Top??

Shelley Borsboom

Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten weglaseren en die heb ik zeker gevonden! Ik kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn... Ik heb op internet research gedaan naar de beste plek om mijn tattoo te laten weglaseren en die heb ik zeker gevonden! Ik kan iedereen die zijn tattoo wil laten laseren Andy zeker aanraden. Zijn service is boven verwachtingen en dat resulteerde bij mij in een zeer positieve ervaring zonder pijn en huidbeschadegingen.
Verdiende 5 sterren!

Erg klantvriendelijk! Duidelijke en eerlijke uitleg en instructie, neemt hier alle tijd voor zodat je precies weet wat je te wachten staat. Hygiënische en professionele behandeling, alles met... Erg klantvriendelijk! Duidelijke en eerlijke uitleg en instructie, neemt hier alle tijd voor zodat je precies weet wat je te wachten staat. Hygiënische en professionele behandeling, alles met zorg!

Verdiende 5?

Lique vd Laan

Mijn ervaring is top!
Ik heb vorige maand mijn 6e laserbehandeling gehad en dit is weer goed gegaan.
Uiteraard is het even geen fijn gevoel maar dat is alleen het moment zelf!
Ik...
Mijn ervaring is top!
Ik heb vorige maand mijn 6e laserbehandeling gehad en dit is weer goed gegaan.
Uiteraard is het even geen fijn gevoel maar dat is alleen het moment zelf!
Ik heb de dagen erna nooit last, geen brandwonden of rare dingen etc!
Netjes af en toe insmeren en genoeg water drinken en je huid is zo weer hersteld!
Zeker een aanrader mocht je een tattoo willen laten verwijderen!

Klantvriendelijkheid is super!
Voelde mij gelijk op mijn gemak, alles is netjes schoon en word altijd netjes op tijd (soms zelf eerder) geholpen!

Ik ben heel tevreden

Top

Achaz

Ik heb nu twee behandelingen gehad. De behandelingen gingen snel. Verder ook geen last gehad van blaren, brandwonden of andere gevallen op mijn huid. Echt top! Nazorg is ook goed en duidelijk. Andy... Ik heb nu twee behandelingen gehad. De behandelingen gingen snel. Verder ook geen last gehad van blaren, brandwonden of andere gevallen op mijn huid. Echt top! Nazorg is ook goed en duidelijk. Andy doet het goed, en legt het ook allemaal goed uit! Op naar de volgende behandelingen!!

Zeer klantvriendelijk en goed verzorgd!!

Debbie

Ik heb een hele goede ervaring met het laseren van mijn tattoo doet geen zeer.
En je word echt heel vriendelijk geholpen je kan altijd contact opnemen als je vragen heb.
Super zaak!!!!

Heel erg klantvriendelijk.
Super aardige man en legt alles heel goed uit.

Nancy

Ik werd vriendelijk ontvangen en Andy vertelt uitgebreid wat er gaat gebeuren. De pijn valt heel erg mee, Andy zegt duidelijk hoe lang (seconden) het nog duurt en vraagt tijdens de behandeling of... Ik werd vriendelijk ontvangen en Andy vertelt uitgebreid wat er gaat gebeuren. De pijn valt heel erg mee, Andy zegt duidelijk hoe lang (seconden) het nog duurt en vraagt tijdens de behandeling of het goed te doen is. Het was absoluut goed te doen, daarna Koelde hij de plek met een ijspack en ik kreeg een crème mee om in te smeren. Kortom, Andy is professioneel, deskundig en uitermate vriendelijk. Na 1x zie ik zelfs al een klein beetje verbetering.

Andy is uitermate vriendelijk, deskundig en neemt de tijd voor je. Hij vertelt duidelijk wat er gaat gebeuren en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn.