Maria

Pijnloos en snel

goede service, proffecioneel, klantvriendelijk, hygienisch en een leuke sfeer

Arjan

Ik loop nu al meer dan 1 jaar voor een laserbehandeling bij Andy en ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik word geholpen; altijd super klantvriendelijk. Tijdens de behandeling word regelmatig... Ik loop nu al meer dan 1 jaar voor een laserbehandeling bij Andy en ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik word geholpen; altijd super klantvriendelijk. Tijdens de behandeling word regelmatig gevraagd of je wil aan geven of de pijngraad te doen is. De volgende dag altijd even een persoonlijk berichtje hoe het gaat met de behandelde plek. Heb nog nooit littekens gehad na de behandeling. Helemaal top.

Klantvriendelijk, professioneel en eerlijk.

Tattoo no more is echt 1000% een aanrader voor iedereen. Het is 100% pijnloos en het is zo fijn. Dhr Andy is echt de beste, hij stelt mij zo op mijn gemak praat eerst hoe alles gaat en begint dan... Tattoo no more is echt 1000% een aanrader voor iedereen. Het is 100% pijnloos en het is zo fijn. Dhr Andy is echt de beste, hij stelt mij zo op mijn gemak praat eerst hoe alles gaat en begint dan met de behandeling en op dat moment ben ik op mijn gemak en voel k niks van de behandeling. Ik vind klantvriendelijkheid en service heel erg belangrijk en dat heb ik bij tattoo no more. Ik heb niet het gevoel dat ik snel behandeld word en klaar. Ze maken heel goed tijd voor je en hebben ook geen haast als het wat langer duurd. Ik raad het iedereen en het mooiste is dat ik een hele mooie resultaat heb waar niks van te zien is no littekens nothing!!

Klantvriendelijkheid is top !!! Service is top!!

Inger

Ik had de horrorverhalen gehoord, maar daar is niks van waar. Ja je voelt de laser, maar het contact met je huid is zo kort dat het niet echt pijn doet. Na een behandeling heb ik tot nu toe geen... Ik had de horrorverhalen gehoord, maar daar is niks van waar. Ja je voelt de laser, maar het contact met je huid is zo kort dat het niet echt pijn doet. Na een behandeling heb ik tot nu toe geen last gehad. Geen blaren, geen pijn. Nog een paar behandelingen en dan is mijn tatoeage weg. Ik heb bij anderen gezien dat je er niks meer van ziet. Geen litteken, niks! Super!

Andy is altijd vriendelijk en geïnteresseerd. Na elke behandeling stuurt hij een bericht met de vraag hoe het gaat.

Jasmine

Ik heb nog geen enkele keer last gehad van blaren of een heel erg pijnlijke plek terwijl het toch om een tattoo bij mijn lies gaat!

Andy is heel klantgericht en checkt steeds weer of je echt nergens (tijdens of achteraf) last van hebt.

Aan de hand van Google en de vele positieve reviews heb ik een afspraak gemaakt bij Andy. Dit was mijn eerste keer voor het weglaseren van mijn tattoo en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.... Aan de hand van Google en de vele positieve reviews heb ik een afspraak gemaakt bij Andy. Dit was mijn eerste keer voor het weglaseren van mijn tattoo en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. De behandeling voelde je wel, maar het deed geen pijn en deze was binnen enkele minuten al voorbij. Ik kan eigenlijk niet wachten tot de volgende behandeling omdat ik zsm van mijn tattoo af wil :)

De klantvredelijkheid, kwaliteit en de service zijn gewoon dik in orde!

Kayleigh

Ik heb nu drie behandelingen achter de rug en het resultaat is nu al verbazingwekkend!! Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling. Het laseren zelf is niet pijnloos maar zeker wel te... Ik heb nu drie behandelingen achter de rug en het resultaat is nu al verbazingwekkend!! Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling. Het laseren zelf is niet pijnloos maar zeker wel te verdragen. De behandeling zelf is zo achter de rug.

Ik zou iedereen tattoo no more aanbevelen!!

Andy is erg vriendelijk en neemt de tijd voor ieder. Hij is erg vakbekwaam en deskundig. Door zijn enthousiasme ben je binnen no time van de spanning af. Wat ik ook fijn vind is het contact na de... Andy is erg vriendelijk en neemt de tijd voor ieder. Hij is erg vakbekwaam en deskundig. Door zijn enthousiasme ben je binnen no time van de spanning af. Wat ik ook fijn vind is het contact na de behandeling.. ook als je zelf vragen hebt is hij makkelijk te bereiken en heb je binnen no time response! Ook zijn website vind ik super duidelijk na het lezen hiervan besloot ik direct een afspraak in te plannen en had ik vrijwel geen vragen door de heldere uitleg.

Danny

Ik heb mijn tattoo nu 1 x gelaserd en is al aanzienlijk minder.. k heb er totaal geen pijn, of wat ook aan gehad !.
K ben zeer tevreden met t resultaat tot zover !!

Top !!

Michael

De persoonlijke benadering naar de klant is erg fijn. Je wordt ook erg respectvol behandeld.
De behandeling zelf valt allemaal reuze mee, weinig tot nergens last van.
Ook wordt je goed...
De behandeling zelf valt allemaal reuze mee, weinig tot nergens last van.
Ook wordt je goed geïnformeerd over het laseren zelf en wat te doen de dagen erna.

Uitstekende klantenservice, je wordt heel netjes geholpen.
Altijd heel erg vriendelijk

Esther

Ik heb nu een aantal behandelingen bij Andy gehad en ben zeer tevreden. De tatoeage is al een stuk lichter. Je voelt het uiteraard wel even, maar is niet pijnlijk. Na de behandeling heb ik wat... Ik heb nu een aantal behandelingen bij Andy gehad en ben zeer tevreden. De tatoeage is al een stuk lichter. Je voelt het uiteraard wel even, maar is niet pijnlijk. Na de behandeling heb ik wat kleine korstjes, maar na een week is mijn huid weer helemaal glad zonder littekens. Kortom zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg en goede nazorg