Didi

Ik kom helemaal vanuit Amersfoort naar Rotterdam om mijn tattoo weg te laseren.
Terwijl er hier in de buurt genoeg aanbod is.
Nadat ik zijn site heb bezocht heb ik voor Andy gekozen en...
Ik kom helemaal vanuit Amersfoort naar Rotterdam om mijn tattoo weg te laseren.
Terwijl er hier in de buurt genoeg aanbod is.
Nadat ik zijn site heb bezocht heb ik voor Andy gekozen en nu na 2x laseren ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb.
Ik heb na het laseren geen pijn, de tattoo is wat rood en gezwollen, maar ik heb geen blaren.
Mijn huid lijkt na 3 dagen zo goed als genezen, alleen jeukt het onderhuids.
Ik heb een getinte huid en zie nu al dat de tattoo steeds lichter wordt.
Kijk nu alweer uit naar de volgende behandeling.

Andy is heel vriendelijk, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem.
Zijn service en kwaliteit zijn top!
Andy is heel vriendelijk, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem.
Zijn service en kwaliteit zijn top!
Hij werkt nauwkeurig en snel, ook verdoofd hij je huid goed van tevoren zodat je minder voelt van het laseren.

Rachel

Via een vriendin kwam ik bij Tattoo No More terecht. Ondanks dat het niet bij mij in de buurt is, ben zelf woonachtig in Utrecht, weet ik zeker dat er geen ander laserbehandeling kliniek is die... Via een vriendin kwam ik bij Tattoo No More terecht. Ondanks dat het niet bij mij in de buurt is, ben zelf woonachtig in Utrecht, weet ik zeker dat er geen ander laserbehandeling kliniek is die voldoet aan een hoge kwaliteit en mijn huid niet beschadigd door het laseren! Daarnaast is Andy ook nog eens een leuke en professionele man, waardoor je je erg op je gemak voelt. Bij het inteek gesprek werd mij goed uitgelegd wat ik kon verwachten, hierdoor kreeg ik een eerlijk beeld van het proces. De 1ste behandeling was dan ook erg spannend maar nergens voor nodig. De behandelingen zijn goed te doen en de gesprekken met Andy zijn altijd gezellig! Bij elke behandeling zie ik steeds direct resultaat en door het persoonlijk dossier wat Andy bij houdt met foto’s van alle behandelingen is dit nog beter terug te zien! Andy stuurt na elke behandeling altijd een appje hoe de huid gereageerd heeft, erg fijn! Ik heb nog even te gaan met mijn behandelingen maar ga er zeker met een goed gevoel na toe!

Ontzettend klantvriendelijk, professioneel te werk. Duidelijk en eerlijk over het proces waardoor het resultaat aan je verwachting voldoet. Uitstekende nazorg.

Fred van de Ende

Geen pijn, geen zweertjes helemaal niets, echt super. Na de behandeling een beetje branderig en een dag erna rood, wat binnen 3 dagen weer weg was, tattoo begint na één behandeling al te vervagen.... Geen pijn, geen zweertjes helemaal niets, echt super. Na de behandeling een beetje branderig en een dag erna rood, wat binnen 3 dagen weer weg was, tattoo begint na één behandeling al te vervagen. Ik ben zo gelukkig nu, iedereen met een, lelijke, rare, gang, biker, racistische tattoo, maak nu een afspraak en laat dat lelijke ding verwijderen voor dat de zomer weer begint(of als je naar de sauna gaat) , hoef je niets meer te verbergen. Ik voel me eigen nu al een stuk vrijer en zelfverzekerder, echt bizar

Klantvriendelijkheid is fantastisch, Andy kwam over als een broer, heel vertrouwd allemaal.

Kim de Windt

Wilde al heel lang mijn tattoo laten laseren maar durfde dit niet zomaar. Bij intake gesprek met Andy had ik gelijk een goed gevoel bij. Hij legde alles heel goed uit en stelde me ook gerust. Ik... Wilde al heel lang mijn tattoo laten laseren maar durfde dit niet zomaar. Bij intake gesprek met Andy had ik gelijk een goed gevoel bij. Hij legde alles heel goed uit en stelde me ook gerust. Ik heb al vier behandelingen achter de rug en geen pijn of verbranding gehad. Bedankt Andy, een zeer tevreden klant

Andy is geduldig en heel erg profesioneel. Tot nu toe zeer tevreden over de resultaat.

Linda Opstal

Mijn ervaring met tattoo no more is erg goed, na 4 keer laseren merk ik echt dat mijn tattoo goed op weg is om uit mijn huid te verdwijnen. Het doet geen pijn en mijn huid geneest mooi na de... Mijn ervaring met tattoo no more is erg goed, na 4 keer laseren merk ik echt dat mijn tattoo goed op weg is om uit mijn huid te verdwijnen. Het doet geen pijn en mijn huid geneest mooi na de behandeling. Ik ben super benieuwd naar het eindreslutaat.

Andy houd goed bij hoe het met je huid verloopt en is erg klantvriendelijk!

Vanessa Dijksterhuis

Andy is bekwaam en toegewijdt. Eerlijk ook. Vertelde me straight up dat mijn gekleurde huid icm de kleuren in de tattoo wat risico met zich meebracht ivm pigment. Hierop besloten we samen eerst het... Andy is bekwaam en toegewijdt. Eerlijk ook. Vertelde me straight up dat mijn gekleurde huid icm de kleuren in de tattoo wat risico met zich meebracht ivm pigment. Hierop besloten we samen eerst het zwart aan te pakken. De behandeling zelf is heel even scherp in pijn, maar zo’n pijn die je direct vergeet. En erna voel je ook niets. Beetje verdikking en wat
‘Schaafwondjes’ gevoel na een dag of wat is dat helemaal weg.

Hele fijne manier van communiceren, prettige uitleg en duidelijk verhaal over hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn. Zo weet je prijstechnisch precies waar je aan toe bent.

Merel B

De behandelig doet wel pijn (afhankelijk van de plek waar je lasert uiteraard) maar is echt zo gedaan. Meestal een week tot twee weken korstjes en wat verdikking, maar geneest elke keer weer perfect... De behandelig doet wel pijn (afhankelijk van de plek waar je lasert uiteraard) maar is echt zo gedaan. Meestal een week tot twee weken korstjes en wat verdikking, maar geneest elke keer weer perfect en de tattoeage is al aanzienlijk lichter geworden na 5 behandeligen.

Andy is super spontaan en doet z'n werk goed; hij zorgt dat je je op je gemak voelt en praat je zo door de behandeling heen. Afspraken maken gaat ook altijd vlekkeloos, dus super service!

Chelsea

Toen ik mijn eerste afspraak maakte, was ik super zenuwachtig. Zal het pijn doen? Hou ik geen littekens er aan over? Maar toen ik binnen kwam werd ik gelijk al gerust gesteld en voelde ik me zeer op... Toen ik mijn eerste afspraak maakte, was ik super zenuwachtig. Zal het pijn doen? Hou ik geen littekens er aan over? Maar toen ik binnen kwam werd ik gelijk al gerust gesteld en voelde ik me zeer op m’n gemak. Ik kreeg een goede, duidelijke uitleg over hoe het proces in z’n werk ging. Ik heb nauwelijks pijn ervaren ook niet na de behandeling. Ook zie ik geen littekens of degelijke. Ik ben nu 2x geweest en raad het iedereen aan om een afspraak te maken. Ik kan niet wachten tot het eindresultaat!

Andy is een super spontane en vriendelijke man. Hij stelt je op je gemak en laat je met een goed gevoel naar huis toe gaan!

Senour ismail

Huid wordt goed verdoofd voor de behandeling. Behandeling is zo gepiept waardoor je nauwelijks pijn ervaart. Geneest na elke behandeling weer helemaal mooi en glad, dus van littekens is er geen... Huid wordt goed verdoofd voor de behandeling. Behandeling is zo gepiept waardoor je nauwelijks pijn ervaart. Geneest na elke behandeling weer helemaal mooi en glad, dus van littekens is er geen sprake! Zeker een aanrader bij Andy!

Klantvriendelijk, altijd vragen hoe het gaat met de huid na de behandeling, makkelijk afspraken in te plannen

Het is na enkele behandelingen stuk lichter.

+ Makkelijk een afspraak te maken via internet en te wijzigen, avonden ook mogelijk.
+ Er wordt altijd na de behandeling contact opgenomen om te kijken hoe het gaat