Kick is zeer pro actief in het mee- denken in mijn therapie behoefte
Mathilde is een rustige,vriendelijke dame. Ze neemt de tijd voor me en ik heb het gevoel dat er echt nar me geluisterd wordt. Ook kan ik mijn eigen bevindingen,ideeën bij haar kwijt Ik...Mathilde is een rustige,vriendelijke dame. Ze neemt de tijd voor me en ik heb het gevoel dat er echt nar me geluisterd wordt. Ook kan ik mijn eigen bevindingen,ideeën bij haar kwijt Ik voelde mij echt bij haar op mijn gemak
Elke is erg enthousiast en gedreven in haar vak als kinderfysiotherapeut. Ze geeft goede tips en adviezen en stelt je als ouder direct gerust. Ze heeft alle tijd en aandacht voor zowel kind als...Elke is erg enthousiast en gedreven in haar vak als kinderfysiotherapeut. Ze geeft goede tips en adviezen en stelt je als ouder direct gerust. Ze heeft alle tijd en aandacht voor zowel kind als ouders
Er wordt geluisterd naar de klacht, je wordt serieus genomen en er wordt van alles aan gedaan om de klachten te verhelpen
Wanneer mensen soortgelijke sportklachten hebben sowieso. met andere klachten geen ervaring
Een prettig en rustig persoon met kennis van zaken (specialisatie). Is helder richting cliënt omtrent behandeling. En heeft een luisterend oor.
Goed uitvragen klacht, uitleg onderzoek en conclusie. Advies behandeling en te verwachten resultaat. Oefening meegekregen. Gevraagd of stagiare eerst onderzoek mocht uitvoeren en deze goed begeleid
Alles is goed
Serieus genomen, altijd plek, en effectieve behandeling