8.9 /10

checkbox97% beveelt Technirub International B.V. aan!

Harm Heijs

Top. snel, correct

snel
Ringen

Klusbedrijf Erik Huiskamp Huiskamp

SterSterLege sterLege sterLege ster

Extreem ook ange levertijd voor eenvoudig product

Nb
Doorlooptijd van bestellen tot levering veeeeeel te lang.
Viton ringen

Antwoord Technirub International B.V.

Beste Klusbedrijf Erik Huiskamp Huiskamp, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de doorlooptijd van uw bestelling veel langer was dan verwacht. Er is bij de uitlevering van dit product helaas iets misgegaan, en dat is absoluut niet representatief voor onze normale levertijden – zeker niet voor dit type product. Wij streven er altijd naar om snel en zorgvuldig te leveren, en vinden het erg jammer dat dit in uw geval niet is gelukt. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u hier verder nog vragen over hebben of als wij u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Technirub

Geantwoord op

Frank Van de Warenburg

Snel geregeld

Normale verzendkosten t.a.v. product
O- ring

Dany

Prima materiaal

Snellere levering zou top zijn.
Je vindt er bijna alles in alle maten.
Particulier

René van Maasakkers

Product goed, levertijd onduidelijk

De website met technische specificaties
Niet per strekkende meter maar per centimeter bestellen om afval te reduceren bij de klant. Afknippen moeten jullie toch wel van de rol.
Bestelling

Machiel Sinke

laatste actie met een credit nota ging fout helaas, ik heb hier een paar keer over moeten bellen en mailen

problemen worden uiteindelijk netjes opgelost
accurater werken
bestelling keerringen

Elbert Baas

Heb bestelling geplaatst zou deze op deze locatie ophalen. Was te laat gesloten maar waren nog 2 medewerkers die al op stonden naar huis te gaan, maar wilde mij nog helpen en hebben het alarm stop gezet, deur open en mijn bestelling die klaar lag gegeven! Anders had ik weer 30 km terug naar huis gemoeten en later weer terugkomen. Top service en nogmaals bedankt heren 👍🏻🙏🏻

Vriendelijk personeel en goede service!
Geen, zo doorgaan!
Rubber matten in diverse kwaliteit

wilfried Van de gucht

Zeer goede service

Kwaliteit is supergoed

Remko Bos

Snelle en fijne service mailtje gestuurd met vragen Zij hebben foto gevraagd en info en meteen gereageerd met de keuze welke ik kan gebruiken Waarna ik deze heb besteld en n week erna werd geleverd. Toppie een aanrader

Goede service
Nada
Afsluitrubber hoge temperatuur

Reinier Logcher

SterSterSterSterLege ster

Goed spul. Verzenden duurt wel een week.

Rubber in rol anders inpakken. Deel beschadigd bij uitpakken omdat het dik in de tape zit en met verpakkingsmateriaal mee om en in de rubber rol.
Goed materiaal

JWJ den Biggelaar

Heel positief

Snelle verzending
Aankoop keerringen

Technirub International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Technirub International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 29 januari 2017

Technirub International B.V.

Vanaf 1984 zijn wij actief in de markt en hebben wij ons ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare en innovatieve spelers binnen deze sector. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieën, zoals de automobiel-, scheepsbouw-, voedings-, chemische en de medische industrie, om er maar enkele te noemen. Onze producten omvatten een breed scala aan rubber- en siliconeproducten, zoals afdichtingen, stootkussens, rubberoplossingen voor de industrie en nog veel meer. We hebben een team van professionals die u kunnen ondersteunen bij al uw vragen en eisen in deze sector. Met onze passie voor innovatie en kwaliteit zijn we constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten. Het is ons doel om onze klanten de hoogste kwaliteitsnormen te bieden in combinatie met de best mogelijke service.

Baardmeesweg 15e

Klusbedrijf Erik Huiskamp Huiskamp

SterSterLege sterLege sterLege ster

Extreem ook ange levertijd voor eenvoudig product

Nb
Doorlooptijd van bestellen tot levering veeeeeel te lang.
Viton ringen

Antwoord Technirub International B.V.

Geantwoord op

Frank Van de Warenburg

Snel geregeld

Normale verzendkosten t.a.v. product
O- ring

Dany

Prima materiaal

Snellere levering zou top zijn.
Je vindt er bijna alles in alle maten.
Particulier

problemen worden uiteindelijk netjes opgelost
accurater werken
bestelling keerringen

Elbert Baas

Vriendelijk personeel en goede service!
Geen, zo doorgaan!

Nada
Afsluitrubber hoge temperatuur

Reinier Logcher

SterSterSterSterLege ster

Goed spul. Verzenden duurt wel een week.

Goed materiaal
Rubber met plakkaat in rol