De heer L.H.A v.Gemert

Prima behandeling

Altijd snelle levering

Herman Koers

Erg goed, makkelijk te bestellen en snel verzonden

Makkelijk en snel

M.B. de Jong

Bestelling werd vlot geleverd a

Makkelijk zoeken op de site

Jeroen Smit

Prettige website, overzichtelijk en veel leverbaar.

Grote assortiment en hardheden rubber producten.

Ron

Overzichtelijke website met voldoende informatie per product

Update over moment van verzenden en de snelheid van verzenden viel mij tegen. Op zaterdag bestelt, pas op woensdag bericht over versturen, op vrijdag pas geleverd. (klein pakketje)

paul oliemans

Slecht, ik wacht nog steeds op een bestelling

-----------

Reactie Technirub International B.V.:

Beste Paul, Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging bij het ontvangen van uw bestelling. Na ons contact op 24 november hebben we direct actie ondernomen en op 27 november een... Beste Paul, Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging bij het ontvangen van uw bestelling. Na ons contact op 24 november hebben we direct actie ondernomen en op 27 november een nieuwe herstelorder verzonden. Het spijt ons zeer dat de vorige zending waarschijnlijk zoekgeraakt is bij de post, dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw geduld en begrip.
Technirub team

H.W. van Wereld

Leuk geholpen

Alleen maar sterke punten.

Hierdoor geen verbeter tips.

Heikki Penttila

Very good

Easy to find what I need. Easy to order. Fast delivery.

John Boekel

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment

Coen Romijn

Via site een bestelling gedaan

Geleverd wat je moet leveren binnen acceptabele termijn

Vond dat er wel erg veel mails verstuurd worden van bestellen tot zelf na het leveren. Ik vertrouw dat jullie het proces onder controle hebben…

Reactie Technirub International B.V.:

Bedankt voor de tip. We gaan dit zeker nakijken en zien of we het proces kunnen stroomlijnen, zodat onze klanten toch alle nodige informatie krijgen zonder dat het te veel wordt. Bedankt voor uw... Bedankt voor de tip. We gaan dit zeker nakijken en zien of we het proces kunnen stroomlijnen, zodat onze klanten toch alle nodige informatie krijgen zonder dat het te veel wordt. Bedankt voor uw feedback, het helpt ons om onze service te verbeteren!
Technirub team