Leo Vliet
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- Rubber bandjes
97% beveelt Technirub Vizo International B.V. aan!
97% beveelt Technirub Vizo International B.V. aan!
Super
Supersnelle levering en kwaliteit product. Geweldige assortiment waar altijd de juiste keuze uit te maken is.
Zeer goed
Correcte afhandeling, zeer goede afmetingen
De laatste bestelling heeft 7 dagen geduurd voordat ik het binnen heb. Dit is zeer lastig als mijn klanten moet laten wachten.
Geen probleme
Ik ken het bedrijf al lange tijd als leverancier van rubberproducten.
heel vlot en correct afgehandeld
Snelle reactie en de bestelde producten zoals omschreven
Goede kwaliteit
Levert ook kleine bestellingen aan particuliere klanten!
vlotte service, ook retour zenden geen probleem.
Erg traag
Technirub Vizo International B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Technirub Vizo International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub Vizo International B.V.
Baardmeesweg 15e
3898LD Zeewolde
Zeer goed
Correcte afhandeling, zeer goede afmetingen
Geen probleme
Ik ken het bedrijf al lange tijd als leverancier van rubberproducten.
heel vlot en correct afgehandeld
Snelle reactie en de bestelde producten zoals omschreven
Goede kwaliteit
Levert ook kleine bestellingen aan particuliere klanten!
vlotte service, ook retour zenden geen probleem.
Erg traag
Technirub Vizo International B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Technirub Vizo International B.V.
Baardmeesweg 15e
3898LD Zeewolde