Engels - van Vliet

WhatsApp videobellen werkt perfect! Mijn vrouwen had klachten, maar is gelukkig weer beter. Veel moois in de showroom gezien en afgelopen week toch maar eens gekomen toen mijn vrouw beter was, om... WhatsApp videobellen werkt perfect! Mijn vrouwen had klachten, maar is gelukkig weer beter. Veel moois in de showroom gezien en afgelopen week toch maar eens gekomen toen mijn vrouw beter was, om alles op papier te zetten voor de badkamer. Fijne zaak!

R. Stammen

Veel te kiezen, maar met de hulp van de medewerker zijn we daar wel in uitgekomen. :)

L. Smak Gregoor

Bestelling zoek geraakt, zelf bellen, bellen niet terug. 2de levering, 13 dozen, bijna in iedere doos een gebroken tegel, 2 dozen waar alle tegels in gebroken waren, 1 doos met slechts 1 hele tegel.... Bestelling zoek geraakt, zelf bellen, bellen niet terug. 2de levering, 13 dozen, bijna in iedere doos een gebroken tegel, 2 dozen waar alle tegels in gebroken waren, 1 doos met slechts 1 hele tegel. moet nog 5 dozen openmaken, maar kom als het tegenzit op bijna 40-50% breuk.

Anton Davids

Op de goede gok online besteld, en toen we meer van hetzelfde wilde was dat zo geregeld. Top!

Manon

Mooi, veel te kiezen.

Hagenbeek

Een mooi assortiment aan tegels en sanitair, veel te kiezen en goed uitgelegd. Echt tevreden met het resultaat.

Jitse van Tol

Heel fijn geholpen in de keuze voor nieuwe tegels.

Manon Radecker

Heel goed

Tummers, Enschede

We moesten er wel even voor reizen vanuit Enschede, maar dat was zeker de moeite waard. De bestelling was snel binnen en het resultaat is echt prachtig!

H. Dammers

Niet alleen mooie tegels, maar ook prachtig sanitair gevonden. Heel fijn dat we hier alles bij elkaar gevonden hebben.