Mooie douchewand bestelt hier, snel geleverd zonder problemen.
Gunnar
Onze tuin flink opgeknapt met terrastegels, fijn contact gehad met de medewerkers na onze bestelling.
Willekens - Haffmans
Onze buren waren zeer te spreken over deze zaak en hun badkamer zag er mooi uit, dus besloten we het ook te doen voor onze badkamer. Mooi nieuw bad, douchecabine en tegels!
G. Boor
Nette service en goed geholpen, alles netjes op tijd geleverd zoals afgesproken.
Tegelmegashop
Matig
P. Oldenboom - Pieters
Veel te kiezen, was best lastig, maar we zijn wel goed geholpen! Hebben uiteindelijk een prachtige nieuwe wandtegel gevonden voor de badkamer.
Karel
Goede ervaring met het shoppen naar tegels hier, goed geholpen!
P. IJzerman
Douchewand bestelt die werd snel geleverd. Niks te klagen!
Rahima
De winkel is best een eind weg van onze woonplaats maar we wilde toch graag de tegels in het echt zien. Toen we op de website zagen dat we ze ook konden bekijken via videobellen werden we positief...De winkel is best een eind weg van onze woonplaats maar we wilde toch graag de tegels in het echt zien. Toen we op de website zagen dat we ze ook konden bekijken via videobellen werden we positief verrast. Een prima oplossing!
Marten van Zonneveld
Bij levering twee gebroken tegels, maar na snelle communicatie met de medewerkers zijn we tot een goede oplossing gekomen.