9.1 /10

checkbox96% beveelt Tegelmegashop aan!

Sofie Vanhoutte

Over de ganse lijn héél tevreden !

h bossen

positief bij de bestelling was 1 artikel met een verkeerde kleurcode geleverd (kan gebeuren)en na een kort telefoontje werd de volgende dag met excuses het juiste artikel geleverd

Janssen

Ik vond de site erg snel, goed door heen te klikken zonder te wachten. Daarnaast mooi assortiment

Jokes Reijgersberg

Goed, snelle levering

John C

Zeer tevreden

Thomas

Zeer goede ervaring

Roel

Na meer dan een jaar ontdekt dat de installateur niet had opgemerkt dat er 2 kleine onderdelen ontbraken, waardoor met de Geberit blokjes verstoppingen optreden. Na kontakt werd er snel gereageerd en direct aangeboden een komplete nieuwe set te sturen. Dank voor deze adequate klantvriendelijke afhandeling. TOP.

Nico Dofferhoff

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling prima en op tijd afgeleverd met complimenten voor de chauffeur.

Bart Jan Bakker

Prima assortiment. Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering.

Marlies Krist

In een woord, waar voor je geld

Samantha De Weerd

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product niet geleverd

John

Veel keuze en mooie showroom, goed geholpen en leveren binnen een week. Dik tevreden.

M.M. Mooij

SterSterHalve sterLege sterLege ster

"Foutje tijdens transport"

Pinky Beij

Top!

Roger Alofs

Prima spullen, goed advies, heel erg vriendelijk en klantgericht en dan nog eens prima betaalbaar. Wat kun je nog meer wensen!

Tegelmegashop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tegelmegashop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2016

Tegelmegashop

Tegelmegashop Met de showroom op een toplocatie in Roermond is Tegelmegashop één van de grootste tegelshowrooms in de regio. Met een enorm assortiment topmerken in alle kleuren, prijsklassen en maten beschikken we over werkelijk voor iedereen wat wils. Naast tegels kun je bij ons ook terecht voor sanitair.

Broekhin Noord 68

6042 EE Roermond

Sofie Vanhoutte

Over de ganse lijn héél tevreden !

h bossen

Zeer goede ervaring

Roel

Nico Dofferhoff

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling prima en op tijd afgeleverd met complimenten voor de chauffeur.

Bart Jan Bakker

Prima assortiment. Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering.

Marlies Krist

In een woord, waar voor je geld