7.5 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox73% beveelt TelefoonGigant.nl aan!

Luuk Verberne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zelden zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Ik bestelde een refurbished iPhone onder het mom 'vóór 18u besteld, morgen in huis'. Er zouden gratis een adapter, oplaadkabel, screenprotector en beschermhoesje bij zitten. Naast dat het 6 dagen langer duurde dan verwacht, kreeg ik ook nog 2 oplaad-adapters en 2 oplaadkabels (1 officiële set & 1 uit china) ipv de screenprotector en beschermhoesje. Toen ik mijn telefoon bekeek, voldeed het bestelde product ook niet aan de door hen gestelde productcondities. Hij werd 'als nieuw' verkocht, maar was eerder 'gebruikt'. Na anderhalve week proberen contact te krijgen, is dat gelukt. Ik kreeg een half antwoord en ik ben akkoord gegaan met productconditie 'goed' (zit er tussenin) en dat ik € 20,- terug zou krijgen. Die € 20 euro is nooit terugbetaald. Telefoon laadt na een half jaar niet meer op en de beloofde accessoires zijn nooit meer gekomen. Kortom: complete miskoop. waardeloos bedrijf, komt geen afspraken na.

iPhone 13 (refurbished)

SterSterSterHalve sterLege ster

Goeie telefoon

Iphone 13

Laudine

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

BESTEL HIER NIET 25 feb besteld (order nr TG20043) en niets ontvangen. Per mail blijven ze zeggen dat de verzendbevestiging zal komen… Ik wil mijn geld terug! Indien dit niet binnen een week gebeurd is, zal ik bij de politie aangifte doen van oplichting!

iPhone 14 pro Max

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Iphone 13 pro max besteld in januari. In die tijd is het toestel 3 keer opgestuurd met dezelfde problemen (gaat niet aan), maar elke keer krijgen we hetzelfde toestel terug. Na contact opnemen zowel telefoon (alleen maar Engels sprekenden) als mail ben ik 2 maanden verder en ik heb nog steeds geen werkend toestel. Je krijgt alleen maar standaard e-mails of je krijgt een reactie dat je het geld niet meer terugkrijgt omdat je buiten de 14 dagen retourtermijn zit. Ze maken het niet waar wat er op hun website staat dus NIET bestellen.

Iphone 13 pro max

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestel hier alsjeblieft niet. 3 weken geleden een Iphone 15 pro max besteld. Deze is nooit binnengekomen. Na een aantal dagen heb ik zelf maar contact opgenomen met de klantenservice. Je krijgt dan contact met een Engels, en niet klantvriendelijk persoon. Ze geeft aan dat hij morgen echt verstuurd gaat worden. Helaas niet gebeurd. Bij elk telefoongesprek wordt hetzelfde gezegd. 'Nu niet leverbaar maar wordt morgen echt verstuurd'. Na 3 weken was ik hier klaar mee. Ik heb hen een mailtje gestuurd met het verzoek om de bestelling te annuleren. Hierop kreeg ik een bericht of ik het wel zeker wist want hij zou morgen uiteraard ECHT verstuurd worden. Ik heb in een nieuw mailtje duidelijk aangegeven dat ik hier geen belang meer bij heb en de bestelling wil annuleren. Vervolgens krijg ik hier geen enkele reactie meer op terug. Kortom, geen telefoon wel 1000 euro lichter.

Iphone 15 pro max

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik had goede ervaring met refurbised producten van andere bedrijven. Maar bij dit bedrijf was niet zo tevreden. Vertraagde levering. Toen na > 1,5 week ontvangen voldeed het niet aan verwachting. Zichtbaar gebruikerssporen, geen Simkaart toegang. Lijken modellen over te nemen uit USA? Moeilijk om klantenservice te bereiken, medewerkers van de klantenservice spreken Engels. Uiteindelijk geld terug gekregen, maar ik bestel hier niet meer.

iPhone

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

iPhone 14 besteld maar in tegenstelling tot wat op website beschreven was geen toestel met fysieke simkaart ingang geleverd. Inmiddels is wel de website aangepast dat ze toestel met alleen e-Sim leveren. In eerste instantie verzocht zelf toestel te retourneren, maar op verzoek toch retourlabel ontvangen. Nieuwe telefoon ontvangen, maar dit keer iPhone 13 i.p.v. 14. Weer retour en telefonisch (klantenservice communiceert in het Engels) iPhone 14 Pro ter compensatie aangeboden gekregen. Nadat ik enige tijd gewacht had op nogmaals nieuwe telefoon weer telefonisch contact opgenomen en toen bleek niet goed doorgekomen dat ik iPhone 14 Pro als compensatie zou krijgen en was men aan het wachten op binnenkomen van gewone iPhone 14 met fysieke sim. Uiteindelijk na nette afstemming over kleine beschadiging de iPhone 14 Pro ontvangen. Telefoon is prima, maar met al het gedoe en het meer dan een maand moeten wachten op levering van een juiste telefoon zou ik hier niet nog een keer bestellen.

Refurbished iPhone 14

Latifa Amahbar

telefoon

Kindermans

Rampzalig

Gsm

Marian Stubenitsky

SterSterSterLege sterLege ster

Jammer dat ze de belofte van vandaag kopen, morgen ontvangen, niet waar konden maken.

IPhone 15, refurbished.

Telefoon Gigant

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

tot heden zeer slechte ervaring. Ik heb een iPhone se 256 GB 2022 besteld 11 dagen geleden. Er stond op de site dat de levering de volgende dag zou zijn. ik kreeg onmiddellijk een bevestig waarin stond dat de telefoon binnen 24 uur geleverd zou worden, echter als dit niet het geval was moest je hun 5 werkdagen geven voordat je klaagde! Dat was al heel bijzonder. Na 5 dagen gebeld, vertelde de mevrouw dat mijn telefoon op vrijdag verstuurd zou worden, nog 5 dagen later. Vandaag echter geen verzendbevestiging. Ik had ook een klacht gestuurd maar niets op vernomen. niet hier kopen dus

IPhone SE 2022 256GB

Frédéric Lybeert

Heel goed.

iPhone 13

SterSterSterSterLege ster

Zoals beschreven. Minpuntje: rand zat niet helemaal goed (vervangen?) en heb ik er zelf moeten inklikken

iPhone 11

TelefoonGigant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TelefoonGigant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 januari 2023

TelefoonGigant.nl

TelefoonGigant.nl biedt met trots de beste aanbiedingen voor refurbished iPhones ter wereld. We verkopen niet alleen gebruikte telefoons - we zorgen ervoor dat ze in topvorm zijn, zodat je het maximale uit je toestel kunt halen.

Zekeringstraat 44

1014 BT Amsterdam