Refurbished iPhone gekocht, product status zoals omschreven, batterij 99%, snelle levering. Zeer tevreden.
Johan
Goede service
Olivia
Snelle levering e´ perfect toestel
Bowien
Goede service via de telefoon ik ben blij met mijn telefoon dankjewel!
Maya
Snelle levering en gsm in top staat, ze zeiden dat ik een gratis screen protector ging meekrijgen maar dat is toch niet gebeurd… Voor de rest is alles perfect!
Pieter
Snelle levering, product zoals omschreven. Echt tevreden.
Niek
Snelle levering. Prima toestel
Ronald
De bestelde telefoon werd snel geleverd, was niet van nieuw te onderscheiden, had een degelijke case en de oplader erbij was ook meer dan verwacht! Echt helemaal goed. Ik heb zelfs nog even...De bestelde telefoon werd snel geleverd, was niet van nieuw te onderscheiden, had een degelijke case en de oplader erbij was ook meer dan verwacht! Echt helemaal goed. Ik heb zelfs nog even telefonisch contact gehad om gewoon even zeker te zijn dat bestelling was doorgekomen en daar kreeg ik ook snel iemand aan de lijn die meteen mijn bestelling terug kon vinden en mij vriendelijk te woord stond, zeker een aanrader!
Kim
Snel en correct antwoord op mijn mails, levering volgende dag, iPhone in uitstekende staat: 100% accu en nieuw screen (klantenservice bevestigt origineel apple).