Fatiha El

Vreselijk, ik heb 6 weken op mijn telefoons zitten wachten. Geen communicatie met ze mogelijk. Reageren niet op mails die heb gestuurd en telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een bandje steeds dat... Vreselijk, ik heb 6 weken op mijn telefoons zitten wachten. Geen communicatie met ze mogelijk. Reageren niet op mails die heb gestuurd en telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een bandje steeds dat je in de wachtrij staat. Als je aan de buurt bent, wordt de verbinding verbroken. Schandalig gewoon. Niks klopt wat ze op hun website zetten. Niks binnen 2-5 dagen levering.

"2 tot 5 werkdagen" bleek 5 weken. Geen enkele reactie op emails. Annulering van de aankoop werd genegeerd.

Jose Wiebrands

Het kostte wat tijd,maar uiteindelijk wel n perfect toestel ontvangen!

Enny Zonderhuis

Super tevreden, vandaag besteld en morgen in huis dat klopte als een bus.

Jan

IPhone 11 in het zwart besteld, deze was niet op voorraad. Toen heb ik zonder meerkosten een betere iPhone 11 in het wit ontvangen.

Vincent Detemmerman

Ik kreeg een IPhone Pro Max 512 GB Toegestuurd gekregen zonder SIM Lock er in toegevoegd.
Ging Dus naar Telenet men Provider die me vertelden dat ik hierdoor problemen Zal krijgen met men Telenet Abonnement.

Gelieve mij dan volledig terug te betalen op de rekening nr.
Normaal gezien hebben jullie ondertussen men IPhone Retour ontvangen.

Ervaring met dit bedrijf.. Het mag beter!

Kirsten

Slecht, komt afspraken niet na. Veel later geleverd dan beloofd en een camera die niet goed werkt terwijl de telefoon ‘als nieuw’ zou zijn.