Duidelijke site. Snelle levering. Alleen jammer dat de screenprotector van de Galaxy A20e niet het gehele scherm bedekt. Links rechts rand van 2mm. Onder 5mm. Verder prima producten.
Erwin Litjens
Nvt
Super ervaring
Prima service. Vlotte levering.
Supersnel en goef
Praktijk Kinesitherapie en Manuele Therapie
Alles correct verlopen. Zeer postieve ervaring.
Niel Roy
Topservice! Mijn bestelling zou dinsdag bezorgd worden, maar was er donderdag nog niet. Ik stuurde een email hierover en de klantenservice bood aan om nog een hoesje te sturen en als het hoesje...Topservice! Mijn bestelling zou dinsdag bezorgd worden, maar was er donderdag nog niet. Ik stuurde een email hierover en de klantenservice bood aan om nog een hoesje te sturen en als het hoesje alsnog zou aankomen, dsn kon ik er eentje kosteloos retourneren. Ik besloot om het nog even aan te kijken en toen kwam het hoesje alsnog, maar het feit dat ze deze service wilden leveren vond ik super.
T Geerts
Snelle en en zorgvuldige levering van een perfect verpakt telefoonhoesje met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.