Perfect, bedrijf heeft álle hoesjes in allerlei Sorten en Maten
Gisela Van Werkhoven
Goede communicatie over levertijd, verzending etc.
Will la Rooij
Had een verkeerd hoesje besteld en nadat ik er over had gebeld was het geen probleem om dit hoesje kostenloos te retourneren. Na het retour te hebben gestuurd kreeg ik binnen 2 dagen het juiste...Had een verkeerd hoesje besteld en nadat ik er over had gebeld was het geen probleem om dit hoesje kostenloos te retourneren. Na het retour te hebben gestuurd kreeg ik binnen 2 dagen het juiste hoesje opgestuurd. Nogmaals hiervoor mijn dank!
S.Stojkov
Ongelofelijk snel en netjes geleverd.Dank jullie wel!
john
Juiste informatie met goede prijzen
Terpstra
Na contact te hebben opgenomen na een bestelling van 2 identieke hoesjes waarvan 1 was ontvangen, de volgende dag het ontbrekende hoesje al in huis. Dikke 10 punten voor de service! Ook zijn de...Na contact te hebben opgenomen na een bestelling van 2 identieke hoesjes waarvan 1 was ontvangen, de volgende dag het ontbrekende hoesje al in huis. Dikke 10 punten voor de service! Ook zijn de hoesjes netjes afgewerkt. Al met al erg blij. Mag ook wel eens gezegd worden! :)
John
Goed product voor redelijke prijs
iPhone 11
Goede site, overzichtelijk aanbod met prettige categorieën. Alles snel en makkelijk gevonden. Bestelling om 17:50 geplaatst, dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bij mij thuis. Top service!
J
Snelle levering en producten zijn conform verwachting
Afrikagirl
Snelheid van besteld .en snelle levering Ben happy met de bestelling telefoonhoes