Klantenservice

JVD

Perfect, bedrijf heeft álle hoesjes in allerlei Sorten en Maten

Gisela Van Werkhoven

Goede communicatie over levertijd, verzending etc.

Will la Rooij

Had een verkeerd hoesje besteld en nadat ik er over had gebeld was het geen probleem om dit hoesje kostenloos te retourneren. Na het retour te hebben gestuurd kreeg ik binnen 2 dagen het juiste... Had een verkeerd hoesje besteld en nadat ik er over had gebeld was het geen probleem om dit hoesje kostenloos te retourneren. Na het retour te hebben gestuurd kreeg ik binnen 2 dagen het juiste hoesje opgestuurd.
Nogmaals hiervoor mijn dank!

S.Stojkov

Ongelofelijk snel en netjes geleverd.Dank jullie wel!

john

Juiste informatie met goede prijzen

Terpstra

Na contact te hebben opgenomen na een bestelling van 2 identieke hoesjes waarvan 1 was ontvangen, de volgende dag het ontbrekende hoesje al in huis. Dikke 10 punten voor de service! Ook zijn de... Na contact te hebben opgenomen na een bestelling van 2 identieke hoesjes waarvan 1 was ontvangen, de volgende dag het ontbrekende hoesje al in huis. Dikke 10 punten voor de service! Ook zijn de hoesjes netjes afgewerkt. Al met al erg blij. Mag ook wel eens gezegd worden! :)

John

Goed product voor redelijke prijs

iPhone 11

Goede site, overzichtelijk aanbod met prettige categorieën. Alles snel en makkelijk gevonden. Bestelling om 17:50 geplaatst, dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bij mij thuis. Top service!

J

Snelle levering en producten zijn conform verwachting

Afrikagirl

Snelheid van besteld .en snelle levering
Ben happy met de bestelling telefoonhoes