- Product of service:
Zeer goed
Super
Zeer snelle levering, prima verzorgd
Hoesje voor iphone 11 besteld . Het lampje is bedekt
Ik kreeg alle informaie waar ik om vroeg en de belofte werdt waargemaakt, volgende dag in huis.
Snel geleverd en mooie kwaliteit
Ben heel tevreden
Hoesje besteld, snelle levering en een perfecte service. Bedankt. Voor mij is dit bedrijf de Nr 1
Geen goede ervaring: een te groot hoesje ontvangen; zelf terugsturen betalen
Probleemloos
Telefoonhoesje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Telefoonhoesje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Parijsboulevard 335