MJ van Heerikhuize
Geweldig
Zeker een aanrader om het hier te doen, goede communicatie omtrent het doorgaan van de les, goede en fijne feedback tijdens de lessen en leuke/fijne instructrice!
Heel goed
Top geregeld
Uitstekend
Echt heel erg goed en prettig
Hartstikke leuke activiteit gehad!
Goed! Fijne les gehad.
Super geregeld vrolijke en vriendelijke instructeurs
Goed!
Het water is ondiep, dus een ideale plek om te leren kitesurfen.
Goede les! Bij binnenkomst gelijk goed ontvangen en wegwijs gemaakt. Het was de eerste les dus vanzelfsprekend was het de basis. Je moet niet verwachten dat je direct op de plank staat. Manier van lesgeven was fijn en de uitleg duidelijk.
Leuke school op mooie locatie
Telstar Surfschool verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Telstar Surfschool heeft de volgende resultaten bereikt:
Telstar Surfschool
Palmbosweg 36
3853 LB Ermelo
Heel goed
Top geregeld
Uitstekend
Echt heel erg goed en prettig
Hartstikke leuke activiteit gehad!
Goed! Fijne les gehad.
Super geregeld vrolijke en vriendelijke instructeurs
Goed!
Het water is ondiep, dus een ideale plek om te leren kitesurfen.
Leuke school op mooie locatie
Telstar Surfschool heeft de volgende resultaten bereikt: