8.5 /10

checkbox94% beveelt Tennisdiscount aan!

8.2/10

LTC Groeneveen

Als ik wat bestel wordt het altijd netjes en snel geleverd.

Joost Galenkamp

Enorm klantvriendelijk en meedenkend, zelfs na een misverstand oplossend en correct! Aanrader!

Marcel

SterSterSterSterLege ster

Ik dacht, ga toch de oude gewonnen waardebonnen uit 2018 of zoiets eens inleveren, zal wel verlopen zijn. En zie daar, nog gewoon geldig. Hulde.

harold

Klein puntje bij de bestelling, heel goed opgelost. Dank daarvoor.

Hes

Mooi ruim assortiment, bestelgemak en prima prijzen

heer P Van ' T Oost

prima snelle levering

mevrouw P.P.Rosier-Engelen

Super

Maurice B.

Tennisracket 26 inch. voor mijn dochtertje besteld. Snel en zeer goed verpakt per post ontvangen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Jullie hebben er een vaste klant bij :-)

mevrouw Riehl

SterSterSterSterLege ster

Via de winkel werd ik doorverwezen naar de website. Aangezien ik precies wist wat ik wilde heb ik verder niet gekeken. Het bestellen ging redelijk gemakkelijk.

Dijkdrent

Goedkoopste aanbieder

Janita

SterSterSterSterLege ster

Echt heel snel geleverd! 1 a 2 dagen.

mevrouw Beukering

Bestelling geplaatst

heer Jeremy Versluys

Een week geleden voor het eerst op de website besteld. Na de aankoop gelijk een follow-up gekregen via de mail met een hele fijne tijdlijn over de status van mijn aankoop. De volgende dag gelijk het pakketje in huis en dat allemaal voor een hele eerlijke prijs!

heer Gert De Jong

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling gedaan en het gehele orderproces is goed verlopen.

heer Henk Heuvingh

Fijn product en goede service.

Tennisdiscount verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tennisdiscount heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2017

Tennisdiscount

Rojo Racketsports biedt een breed assortiment tennis en padelspullen van verschillende tennis en padelmerken voor zeer scherpe prijzen. Direct uit voorraad geleverd tenzij anders vermeld.

Burg. Roellstaat 8

1064BM amsterdam

8.2/10

LTC Groeneveen

Als ik wat bestel wordt het altijd netjes en snel geleverd.

Joost Galenkamp

Marcel

harold

Klein puntje bij de bestelling, heel goed opgelost. Dank daarvoor.

Hes

Dijkdrent

Goedkoopste aanbieder

Janita

SterSterSterSterLege ster

Echt heel snel geleverd! 1 a 2 dagen.

mevrouw Beukering

Bestelling geplaatst

heer Jeremy Versluys

heer Gert De Jong

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling gedaan en het gehele orderproces is goed verlopen.

heer Henk Heuvingh

Fijn product en goede service.

Tennisdiscount heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10