8.8 /10

checkbox100% beveelt Tent Trading aan!

Tentenverhuur Sleidinge BV

Was de eerste kennismaking

Kadertent

Tuitjenhornverhuurservice

Tenten en cassette vloeren

Verhuurbedrijf de Vlieger

Prima ervaring, eerlijke en duidelijke communicatie.

Product of service:
15m. tent, zwaarlastvloer, overige tenttoebehoren.

Algonkin Verhuur

diverse tent en vloer onderdelen

K&E Works Bv

Van begin tot einde top service

Tent 12,5 x 14 m

Tent Trading verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tent Trading heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2024

Tent Trading

Tent Trading is dé specialist in engineering, productie en verkoop van aluminium tenten en semipermanente opslaghallen. We leveren onze tenten voornamelijk aan de evenementenindustrie, maar de industrie weet ons ook steeds vaker te vinden voor semi-vaste bedrijfshuisvesting. Meer dan 150 ondernemers en verhuurders maken gebruik van onze betaalbare kwaliteitshallen en tenten. Jaarlijks produceren we ruim 100.000 m2. Van ontwikkeling, tot aan calculatie en productie: alles in eigen beheer.

Tentenverhuur Sleidinge BV

Was de eerste kennismaking

Kadertent

Tuitjenhornverhuurservice

Tenten en cassette vloeren

Verhuurbedrijf de Vlieger

Prima ervaring, eerlijke en duidelijke communicatie.

Product of service:
15m. tent, zwaarlastvloer, overige tenttoebehoren.

Algonkin Verhuur

Levering volgens afspraak, goede communicatie