9.1 /10

checkbox100% beveelt Ter Brugge Kerstpakketten aan!

Ouderen Vereniging Almelo (OVA)

Zeer positief. In korte termijn heeft Ter Brugge voor ons bijna 300 kerstpakketten kunnen verzorgen. Waarvoor nogmaals dank! Een schaalrje was gebroken in het pakket maar deze werd per omgaande vervangen.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor deze mooie feedback, we hebben het graag gedaan!

Huisartsenpraktijk De Poort van Borne

Snelle reacties, goed voorstel voor alternatief, vlotte bezorging.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Dankjewel voor je feedback.

SterSterSterSterLege ster

Levering van producten, zoals besproken. prima pakketten samengesteld. Bezorging daarin tegen kan beter. diverse collega's hebben nl. geen pakket ontvangen tijdens de 1e levering. Uiteindelijk heeft iedereen, ook de collega's middels nabezorgen een pakket ontvangen

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor de feedback en goed om te lezen dat de pakketten naar wens waren. Gelukkig hebben de pakketbezorgers uiteindelijk iedereen van zijn/haar pakket voorzien.

Trifora

SterSterSterLege sterLege ster

Goede communicatie, ruime keuze, helaas vonden wij het pakket van afgelopen jaar wat minder dan de jaren ervoor maar dit kan ook liggen bij degene die ze heeft besteld gezien wij dit met meerdere bedrijven doen.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor je feedback. We helpen jullie dit jaar graag om een pakket naar wens samen te stellen!

Hospice Geesteren

Prettig

anonymous

Denken met je mee, nemen de tijd. Snelle communicatie.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor je feedback!

Drukkerij Unaniem/Hofweekblad

hele fijne communicatie, alles goed geregeld

anonymous

Super goed geholpen! Mooie en ruime keus.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Dankjewel voor je feedback!

BBO

Extreem flexibel en heerlijke kwaliteit

Fijn om te lezen!

SterSterSterHalve sterLege ster

goed ontvangen

Impact Montage en Transport

Top service! Super geholpen en echt ontzorgt.

Nepocon

Goede service, veel mogelijkheden

Simytech BV

Heel goede ervaring! Administratie is top.

Dankjewel!

Dynobend bv Haaksbergen

Prima geholpen door Katinka en Brian. Enthousiast en vol goede ideeën. Ook de uitvoering verliep vlekkeloos en alles prima op tijd geleverd. Ik heb veel positieve reacties van collega's gehad over het kerstpakket! Zeker een aanrader!

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Leuk om te lezen, bedankt voor je feedback!

Wiefferink B.V.

no-nonsense aanpak, moest nog snel 5 pakketten hebben. snel geregelden het resultaat en de inhoud waren Top.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Graag gedaan en bedankt voor je feedback!

Geantwoord op

Ter Brugge Kerstpakketten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ter Brugge Kerstpakketten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2022

Ter Brugge Kerstpakketten

"Wij zijn ter Brugge Kerstpakketten, onderdeel van Geschenken ter Brugge, een familiebedrijf gevestigd in Twente. Wij zijn hét adres voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. We helpen je graag om de waardering naar je medewerkers en relaties te uiten, door middel van een passend geschenk. Daarom ook ons motto: geven is beleven. Wij zijn een overzichtelijke organisatie en houden van korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. We zijn een betrouwbare partner en ontzorgen je waar we kunnen. En dat alles met een veel enthousiasme en een gezonde dosis Twentse nuchterheid."

Hanzestraat 8

7622AX Borne

Ouderen Vereniging Almelo (OVA)

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor deze mooie feedback, we hebben het graag gedaan!

Huisartsenpraktijk De Poort van Borne

Snelle reacties, goed voorstel voor alternatief, vlotte bezorging.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Dankjewel voor je feedback.

Trifora

SterSterSterLege sterLege ster

Hospice Geesteren

Prettig

anonymous

Denken met je mee, nemen de tijd. Snelle communicatie.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Bedankt voor je feedback!

Drukkerij Unaniem/Hofweekblad

hele fijne communicatie, alles goed geregeld

anonymous

Super goed geholpen! Mooie en ruime keus.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Dankjewel voor je feedback!

BBO

Extreem flexibel en heerlijke kwaliteit

Fijn om te lezen!

SterSterSterHalve sterLege ster

goed ontvangen

Impact Montage en Transport

Top service! Super geholpen en echt ontzorgt.

Nepocon

Goede service, veel mogelijkheden

Simytech BV

Heel goede ervaring! Administratie is top.

Dankjewel!

Dynobend bv Haaksbergen

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Leuk om te lezen, bedankt voor je feedback!

Wiefferink B.V.

Antwoord Ter Brugge Kerstpakketten

Graag gedaan en bedankt voor je feedback!

Ter Brugge Kerstpakketten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10