9 /10

checkbox100% beveelt Terrasheater.nl aan!

Frank Joosten

Zeer goede website. Gemakkelijk om juiste items te vinden. Ik had een bestelling geplaatst voor 2 onderdelen die snel geleverd werden. Echter was er 1 onderdeel verkeerdelijk gestuurd . Via tel contact werd dit rechtgezet en het juiste onderdeel dadelijk opgestuurd.

Johan Stolk

SterSterSterLege sterLege ster

voor 3 uur besteld volgende dag verzonden klopt voor geen meter

J de Zwart

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het duurde even voordat we onze bestelling ontvangen hadden. Nadat we de bestelling ontvangen hadden bleek dat er een regulator met slang in de doos hoorde te zitten. (stond op doos vermeld) Deze zat er niet in. Tot op heden hebben wij nog niks vernomen wanneer we deze kunnen ontvangen. Ze gaven aan dit bij de leverancier na te vragen. Inmiddels zijn er al 2 werkdagen voorbij ecl. weekend en de heater functioneert nog steeds niet zoals hij hoort te functioneren. Mocht dit probleem snel opgelost zijn, zal ons eindoordeel er zeker anders uit gaan zien. Maar dit is hoe het op dit moment is.

Lex Vonk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 17 december een bestelling gedaan en betaald, direct betaald en nog steeds niets geleverd gekregen. twee keer gebeld, zonder gewenst resultaat

Hoe beoordeelt u het bestelde product?

Hans Stam

Duidelijke website en makkelijk te bestellen

Peter

Terrasheater is telefonisch goed bereikbaar en het bestelde artikel is volgens afspraak afgeleverd.

Wolf

Ik had een defecte buis (glas) ontvangen die vermoedelijk tijdens transport tussen, tijdens en/of naar kapot is gegaan. Dit direct aangeven, foto’s en filmpje doorgestuurd en vrij snel contact gehad met de klantenservice, die gaven aan direct een nieuwe te sturen. Dit maal extra stevig ingepakt en heel aangekomen. Top service

Top service

goed

Hugo Corstjens

Prima service en levering

HB

snelle service en goede onderdelen.

Carlo Dubois

Helaas was mijn start niet gelukkig omdat een deel van mijn bestelling uit glas bestond. Dus u mag het al vermoeden, Deze was bij aankomst stuk. Een foto opgestuurd en zonder problemen een nieuwe ontvangen. Geen discussie over hoe en wat. Maar direct vervangen. En bij aankomst van het nieuwe glas, direct telefoon ontvangen van hun met de vraag, nu wel correct ontvangen. Heb hun vriendelijke bedankt voor deze nette service, iets wat iedere klant weet te waarderen. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.

Bart Martens

Snelle en goede levering

4.5

Terrasheater.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Terrasheater.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2014

Terrasheater.nl

Terrasheater.nl Wij streven ernaar om de meest complete terrasverwarming webwinkel te zijn met de beste service. Wij maken een duidelijke keuze voor sterke merken met een goede prijsopbouw en garantievoorwaarden zodat wij elk type klant naar tevredenheid kunnen helpen. Op onze website treft u terrasheaters op aardgas, propaan en natuurlijk elektriciteit. Daarnaast hebben wij ook alle nodige accessoires zoals schakelaars, dimmers en toebehoren om elk project tot een succes te maken!

Retselseweg 6

J de Zwart

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lex Vonk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hoe beoordeelt u het bestelde product?

Hans Stam

goed

Hugo Corstjens

Prima service en levering

HB

snelle service en goede onderdelen.

Carlo Dubois

Bart Martens