Martin Van Vegchel
- Aanbevelingen/tips
- Prima
Duidelijke website, makkelijk bestelproces
Zeer goede website. Gemakkelijk om juiste items te vinden. Ik had een bestelling geplaatst voor 2 onderdelen die snel geleverd werden. Echter was er 1 onderdeel verkeerdelijk gestuurd . Via tel contact werd dit rechtgezet en het juiste onderdeel dadelijk opgestuurd.
voor 3 uur besteld volgende dag verzonden klopt voor geen meter
Het duurde even voordat we onze bestelling ontvangen hadden. Nadat we de bestelling ontvangen hadden bleek dat er een regulator met slang in de doos hoorde te zitten. (stond op doos vermeld) Deze zat er niet in. Tot op heden hebben wij nog niks vernomen wanneer we deze kunnen ontvangen. Ze gaven aan dit bij de leverancier na te vragen. Inmiddels zijn er al 2 werkdagen voorbij ecl. weekend en de heater functioneert nog steeds niet zoals hij hoort te functioneren. Mocht dit probleem snel opgelost zijn, zal ons eindoordeel er zeker anders uit gaan zien. Maar dit is hoe het op dit moment is.
Gekregen wat ik had besteld
Duidelijk en snel.
Ik heb 17 december een bestelling gedaan en betaald, direct betaald en nog steeds niets geleverd gekregen. twee keer gebeld, zonder gewenst resultaat
Duidelijke website en makkelijk te bestellen
Terrasheater is telefonisch goed bereikbaar en het bestelde artikel is volgens afspraak afgeleverd.
Ik had een defecte buis (glas) ontvangen die vermoedelijk tijdens transport tussen, tijdens en/of naar kapot is gegaan. Dit direct aangeven, foto’s en filmpje doorgestuurd en vrij snel contact gehad met de klantenservice, die gaven aan direct een nieuwe te sturen. Dit maal extra stevig ingepakt en heel aangekomen. Top service
vlotte levering
snelle afhandeling
goed
Prima service en levering
Terrasheater.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Terrasheater.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Terrasheater.nl