Anne
Na tel. contact voorrang gekregen met drukken en verzenden van shirt, omdat ik deze voor 538 ochtendrun (prinses maxima centrum) aan wil. Deze persoon snapte meteen mijn issue en heeft het gefixt!! Top!
Goed, maar laat voor het drukken van de tekst vooraf een proefdruk mailen. Ik had 2 regels op het t-shirt opgegeven maar één ontbrak bij de proefdruk. Daarna goed en vriendelijk mailcontact waarbij deze fout werd hersteld. Al met al positief over dit bedrijf en het product.
vlot , duurt wel even voor de producten er zijn
Adverteert met snelle levering, doet er vervolgens twee weken over, met smoesjes als "katoen voorbereiden". Schaam je.
Ondanks de verkeerde kleur geleverd, word dit direct opgelost.
Ik heb het product nog niet binnen. Ook niet na de vier dagen productietijd die ze maximaal inschatten ligt het nu ook bij de bezorgdienst al stil en zijn we meer dan een week verder.
Prima! Lange levertijd, goed product!
Veel te laat geleverd , erg spijtig
3 februari 2025 bestelling gedaan. 5 februari een email: Op dit moment zijn wij druk bezig met het klaarmaken van jouw textiel. 7 februari een email gestuurd of ze mijn textiel gevonden hebben? antwoord: Re: Nog even geduld! Wij zoeken je spullen bij elkaar in ons magazijn. 14 feb: Goed nieuws, uw order is zojuist in productie genomen! 17 Feb: Uw bestelling is klaar. 3 tot 5 werkdagen levering? vergeet het maar. Ik zoek een ander bedrijf voor de volgende druk.
Leuke petten gestiled en besteld
Top
Zeer prettig,bezorgingsdienst was niet helemaal makkelijk
Beste, een deel van een letter plakt niet
TextieldrukShop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TextieldrukShop heeft de volgende resultaten bereikt:
TextieldrukShop
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
vlot , duurt wel even voor de producten er zijn
Ondanks de verkeerde kleur geleverd, word dit direct opgelost.
Prima! Lange levertijd, goed product!
Veel te laat geleverd , erg spijtig
Leuke petten gestiled en besteld