De kwaliteit van het product is ondermaats. Te kleine pet, de flap aan de binnenkant zit steeds voor je voorhoofd en de bedrukking lijkt derdehands
jan antonissen
Perfect
Mathieu Jansen
Prima en snelle levering. Kwaliteit stiksel en mits zelf prima
isa sprenkeler
De truien zijn wel mooi maar het duurde tering lang
Nick Van de Perre
Heel tevreden. Bestel zeker nog eens
Charles Roest
Suus
Prima producten en bedrukkingen. Jassen, polo's, petten en truien besteld afgelopen jaar. De levertijd is gemiddeld langer dan elders, maar daar houden we rekening mee bij bestellingen.
Kurt Van Peer
Niet tevreden. Zakelijk kledij willen bestellen voor ons personeel… Eerst een test gedaan en je moet zeker Oppassen met de ontwerp-tool want die geeft een andere indruk van wat gedrukt kan worden…...Niet tevreden. Zakelijk kledij willen bestellen voor ons personeel… Eerst een test gedaan en je moet zeker Oppassen met de ontwerp-tool want die geeft een andere indruk van wat gedrukt kan worden… Als leek maakte ik het ontwerp naar beeld in deze tool maar je krijgt een ander resultaat. Wat na melding kort door de bocht beantwoord is ipv constructief mee te bekijken hoe dit dan wel naar onze visie kan … Spijtige zaak, wij zoeken verder.
Rachel Kievit
Werkelijk waar PERFECT. Het shirt is zulk goed materiaal, heerlijk stevig en perfect oversized zoals ik gehoopt had. Ik ben via de mail ontzettend goed geholpen en ben mega blij met het...Werkelijk waar PERFECT. Het shirt is zulk goed materiaal, heerlijk stevig en perfect oversized zoals ik gehoopt had. Ik ben via de mail ontzettend goed geholpen en ben mega blij met het eindresultaat. Echt een dikke aanrader!!
Jansen
Heel erg fijn. Had aangegeven wat ik graag zou willen en dat hebben ze netjes gedaan