Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Marianne schets

Bij het ontwerpen wordt je niet door een systeem gewaarschuwd dat je print over een naad van de voorzakken gaat lopen. Hierdoor scheurt de opdruk zodat er een lelijke naad door de print loopt. Als... Bij het ontwerpen wordt je niet door een systeem gewaarschuwd dat je print over een naad van de voorzakken gaat lopen. Hierdoor scheurt de opdruk zodat er een lelijke naad door de print loopt. Als je dan mailt met de vraag hoe je dit kunt oplossen krijg je als antwoord dat je de print kleiner moet maken, en dat je dat nogmaals €20,- gaat kosten....

Wendy van Rossum

Fijn, goed, snel, behulpzaam

Duman

Prima bedrijf. Snel geleverd.

Samme Gerets

Zeer goede kwaliteit van drukwerk en een snelle levering. Prijs-kwaliteit super!

stefan van Steekelenburg

Mikail

Ik ben zeer goed geholpen met een fijne advies op wat voor bedrukking ik het beste kon gebruiken. Daarnaast na paar maanden te hebben gebruikt ben ik blij verrast met de kwaliteit van de bedrukking... Ik ben zeer goed geholpen met een fijne advies op wat voor bedrukking ik het beste kon gebruiken. Daarnaast na paar maanden te hebben gebruikt ben ik blij verrast met de kwaliteit van de bedrukking op sport t-shirts!

Pieter Sijtsma

Veel te late levering dan beloofd, ook was het op de dag waarop ze beloven datf het binnen zou komen was het nog in productie

HDmedia

Fantastisch geregeld, alles goed in orde conform afspraken ! Top !