A. Van Dortmont
- 5
Perfect
Prachtig dekbed goede prijs
Goed product
Zocht een warm flanellen dekbedovertrek maar het was geen dik warm overtrek. Heb er een elders besteld dat is heerlijke warme dikke flanel.
Uitstekend
Heel goed
Mijn ervaring is positief. Het artikel wat ik besteld heb bij Textielwereld is vlot verstuurd en in goede staat ontvangen.
Geen dienst na verkoop. Pakket is zoek.
We zijn uiterst tevreden
Fijne mensen en goede service
Zeer positief, vlotte levering van mooi product.
Heel goed
Uitstekend! Na een klacht werd er zeer sportief gereageerd, wij kregen kosteloos een vervangend product toegestuurd.
Mooie duidelijke website, snelle levering. Prachtig dekbedovertrek
Textielwereld.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Textielwereld.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtig dekbed goede prijs
Goed product
Uitstekend
Heel goed
Geen dienst na verkoop. Pakket is zoek.
We zijn uiterst tevreden
Fijne mensen en goede service
Zeer positief, vlotte levering van mooi product.
Mooie duidelijke website, snelle levering. Prachtig dekbedovertrek
Textielwereld.nl heeft de volgende resultaten bereikt: