Danique Drenth
Echt duur, kleinere hoeveelheid dan ik dacht maar hele lekkere brownies en goed dat het duurzaam verpakt was en super snel verzonden
- Product of service:
- doosje van 6 brownies met 2 smaken: orginial and double chocolate
Dit zijn de beste brownies die ik ooit heb gegeten!
Heerlijk vers en snel geleverd
Dit is echt veelste lekker! voor je het weet is het op!
Super lekker!!
Heerlijk!
Leuke verrassing om op te sturen!
Snelle levering op de gewenste datum, goede berichtgeving en bovenal heerlijke brownies! Leuk om te krijgen én om kado te doen!
Heel goed
Goede service
Ik heb al vaker voor vrienden en familie een box besteld en de reacties zijn altijd leuk en positief
Ontzettend lekker, iedereen enthousiast. Heel leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven!
Super!! Fijne service snelle levering
Goede afhandeling, zeer tevreden
De brownies zijn zo ongelofelijk lekker. Al meerdere keren brownies besteld, geen andere die qua smaak en kwaliteit bij ze in de buurt komen. Zelf groot fan van de premium brownies.
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
The Brownie Box
De Kazematten 4
6681 CS Bemmel
Dit zijn de beste brownies die ik ooit heb gegeten!
Heerlijk vers en snel geleverd
Dit is echt veelste lekker! voor je het weet is het op!
Super lekker!!
Heerlijk!
Leuke verrassing om op te sturen!
Heel goed
Goede service