Renske Hercules

Top

Marjon Janssen

Prima service en snel geleverd en ze smaken heerlijk!!

Brownie cadeaubox

Bas

De lekkerste brownies ooit

Brownie Box

Rijschool van Herpt

Goed produkt, vlot te bestellen, erg goed ontvangen! Leuk om te doen!

brownies

Charlie

Een mix assortiment van de vegan brownies besteld voor Valentijn, netjes op tijd geleverd en waanzinnig lekker ! Echt leuk dat jullie meer dan 1 vegan smaak aanbieden. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar het niet-vegan assortiment dus je mag me zeker terug verwachten !

12 browniebox met 4 vegan smaken

Annet Bergen

De mensen waar de brownies bezorgd zijn vonden ze ontzettend lekker! En ook in een mooie doos verpakt!

De grootste doos brownies

Lilian

Jammer dat de box niet op de gewenste datum is bezorgd

Antwoord The Brownie Box

Hi Lilian, Bedankt voor je review! Heel vervelend dat de box niet bezorgd is op de verwachte datum. Wij werken met verzenddagen, dus de dag die je kiest is de dag waarop wij het pakketje overhandigen aan PostNL. In 95% van de gevallen wordt het pakketje de volgende dag bezorgd. Hopelijk vallen de brownies wel in de smaak! Liefs, Milou

Verens Elberse

Meer verwacht

Brownies caramel zeezout

Antwoord The Brownie Box

Hi Verens, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat je er mee van verwacht had. Mocht je nog feedback hebben mag je dit altijd mailen naar klantenservice@thebrowniebox.nl Liefs, Milou

SylviaF

Superlekker!!!

Browniebox

Pauline

Erg leuk en lekker!

Browni box

Moo Lafeber

Echt de allerlekkerste brownies!

Mireille Zijderveld-Jonkman

SterSterSterSterLege ster

Giftcard besteld, na ruim een week nog niet ontvangen. Dezelfde dag respons op mijn mail, maar daarna niet meer helaas. Gelukkig kreeg ik de giftcard vandaag in huis, 8 werkdagen na bestelling.

Giftcard

Always delicious!

Anique Alphen

Onweerstaanbaar lekker en uitstekende bezorging

Zelf samengestelde box brownies

The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2018

The Brownie Box

Het lekkerste cadeautje door de brievenbus! Een lief gebaar met een persoonlijke boodschap, iemand het gevoel geven er écht toe te doen. Of een momentje voor jezelf waarin je de wereld om je heen even zal vergeten. Bij The Brownie Box kies je niet zomaar voor brownies. Je kiest voor aandacht en kwaliteit. Dat is pas écht genieten!

De Kazematten 4

6681 CS Bemmel

Renske Hercules

Top

Marjon Janssen

Prima service en snel geleverd en ze smaken heerlijk!!

Brownie cadeaubox

Bas

De lekkerste brownies ooit

Brownie Box

Rijschool van Herpt

Goed produkt, vlot te bestellen, erg goed ontvangen! Leuk om te doen!

brownies

Pauline

Erg leuk en lekker!

Browni box

Moo Lafeber

Echt de allerlekkerste brownies!

Mireille Zijderveld-Jonkman

SterSterSterSterLege ster