Michelle van den Berg - Raven

Op vrijdag is het pakketje verzonden naar een vriendin die zaterdag jarig was. Ondertussen is het woensdag (5 dagen later) en zijn de brownies nog steeds niet geleverd en “onderweg”… Intussen begint... Op vrijdag is het pakketje verzonden naar een vriendin die zaterdag jarig was. Ondertussen is het woensdag (5 dagen later) en zijn de brownies nog steeds niet geleverd en “onderweg”… Intussen begint ze erge trek te krijgen in een lekkere brownie!

Reactie The Brownie Box:

Hi Michelle,
Hi Michelle,
Bedankt voor je review! Heel vervelend dat het pakketje nog steeds niet is berzorgd. De ontvanger moet wel kunnen genieten van de brownies. Wil jij een mail sturen met jouw ordernummer naar klantenservice@thebrowniebox.nl?
Liefs,
Milou

Marian Groenewegen

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit brownies!

Monique

Alleen maar enthousiaste reacties op mijn gegeven Browniebox

Han van Burken

Grote keuze uit heerlijke brownies, met gemak besteld en heel vlot bezorgd.

Ellen

Een geweldige traktatie! De voorpret om een keuze te maken uit het superlekkere assortiment en de brownies werden perfect op tijd op mijn werk bezorgd.

Vivianne Doorn

Onze dochter wilde heel graag brownies trakteren.. en dit was een ware hit! Echt mega lekker!

Monique Teiwes/ Dolmans Wieringen Prins

Heerlijke brownie en voor onze collega's een feestje om te krijgen op hun verjaardag!

Elaine

Ik was altijd heel blij met dit concept als cadeautje. Echter is de laatste bestelling helaas nooit bij de ontvanger terechtgekomen. Bij de buren bezorgd maar die geven aan niets ontvangen te... Ik was altijd heel blij met dit concept als cadeautje. Echter is de laatste bestelling helaas nooit bij de ontvanger terechtgekomen. Bij de buren bezorgd maar die geven aan niets ontvangen te hebben. Ik kreeg na melden van dit probleem van jullie het aanbod om het opnieuw te bestellen met 30% korting. Maar eigenlijk was dit niet het antwoord waar ik als trouwe klant op hoopte. Waarom opnieuw betalen voor iets wat niet mijn fout is? Jammer…. De brownies zijn namelijk wel heerlijk.

Reactie The Brownie Box:

Hi Elaine,
Bedankt voor je review! Oeps daar dit is misgegaan.. ik heb je een mailtje gestuurd! Onze excuses.
Liefs,
Milou