Saskia Saskia Lemstra

Deze x was de smaak anders, ik vond ze niet lekker

Reactie The Brownie Box:

Hi Saskia,
Bedankt voor je review! Heel vervelend dat je de brownies niet lekker vond. Wat vond je er anders aan als ik vragen mag (je mag het ook mailen naar klantenservice@thebrowniebox.nl)?...
Hi Saskia,
Liefs,
Milou

Sifra

Extreem lekker, gevaarlijk lekker zelfs! De brownies zijn behoorlijk aan de prijs, maar ze zijn het wel waard.

Karlijn Van der Linden

Gemakkelijk om te bestellen, verzending gaat keurig en snel. Volgens iedereen in mijn omgeving zijn dit echt de lekkerste brownies die ze ooit gehad hebben. Er is genoeg keus aan smaak. Het is wat... Gemakkelijk om te bestellen, verzending gaat keurig en snel. Volgens iedereen in mijn omgeving zijn dit echt de lekkerste brownies die ze ooit gehad hebben. Er is genoeg keus aan smaak. Het is wat prijzig als je het vergelijkt met zelf brownies maken... Maar die worden bij lange na niet zo Lekker als deze (dus vergelijk het vooral niet daar mee)
Erg leuk om cadeau te sturen of natuurlijk jezelf te trakteren.

Stella

Heerlijk zacht en smeuïg. Brownie zoals het hoort!

Marion Poldervaart

Ze zijn super lekker,wil geen andere meer

Marian Keller

Buitengewoon goeie service en erg lekker!

Henny Pasterkamp

Pakketje kwam helaas te laat dus dat was jammer.

Jet

De Brownies waren heel lekker volgens de ontvanger maar het pakketje kwam niet op de verwachte datum aan