Vakinhoudelijke kennis van de trainer(s)
Studiematerialen
8.2/10
Toepasbaar in de praktijk
Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten

Els Steenhagen

Interactief, goede afwisseling theorie/praktijk (case), veel positiviteit en ruimte voor groei (en dus ook fouten), veilige setup.

Olivia Sjiem Fat

Ik voelde me meteen op mijn gemak, voor mij was het een veilige omgeving waar ik mij kon ontplooien. Ik heb veel inzichten gehad en veel geleerd over mijn communicatiehouding op proces.

Mediationopleiding

Heel interessant, heb best wat geleerd dat gesprek voeren ook op een andere manier kan om tot oplossingen/compromis/samenwerking etc. te komen. Zonder meer raadzaam en praktisch.

Mediationopleiding

Je wordt met jezelf geconfronteerd - leermoment. Leerzame en plezierige ervaring.

Jana

Leerzaam, out of the box en vooral comfort. Mogen proeven aan een nieuwe manier van verbinding in een "geschilsituatie". Vooral het velen oefenen van vaardigheden/casussen

Mediationopleiding

Zeer leerzaam en confronterend. Ik heb nu een beeld wat er precies tijdens een gesprek gebeurd van emotie naar zakelijk.

Mediationopleiding

Leerzaam -> met een andere blik naar communicatie kijken. Intensief-> Veel interactie + veel informatie in korte tijd.

Laishenel Lacruz

Ik vond het echt prettig hoe ze de theorie met praktijk combineert. Wim en Pien zijn heel goede leraren/lerares.

Mediationopleiding

Leert omdenken, luisteren en open vragen stellen.

Iddo de Ruiter

Intensieve en inspirerende cursus.